Wednesday, October 19, 2011

18 Keyword this week

Assalamualaikum..

Ni keyword minggu ni..firdani love story & firdani tu mesti silent reader yang search kan..keke..macam tau je sape selain aku..lalala

Sape cari bo boboy cupcakes?hahaha..musykil aku cane boleh jumpe blog aku ni..mungkin sebab entry burger boboiboy aku ni?xpun sebab entry cupcake comel ni? ni
Source: Google

Kalau nak tengok kulit wantan, mee wantan, resepi mee wantan kicap boleh cari kat RESEPI ye..tapi resepi kulit wantan takde, susah la nak buat kulit sendiri, beli yang ready made je :)

 Font comel untuk buat header boleh tengok sini --> FONT COMEL
simplysiti loose powder pun ade?hehe..aku tak review pon lagi..not bad la, tapi kalau yang tak suke shining2 jangan la beli ye :)
Malas lak nak taip panjang2..esok sambung keyword last week pulak =)

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

18 bijik anggur:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe...macam2 ada.. ;)

Anif Abdullah| AA said...

siap ade nombor tipun sekali?huhuu

cik sakdi said...

ecececec dah tengok da..mee wantan aku xsuke la kak.aku nak kau belanje aku kek boi2 hahah

Cik Azizah said...

kahkahkahkah macam macam ^^

diana said...

ok..
tak nak beli..hhehe

caliph shuriken said...

uikss, keyword no. tepon pun ada, hukk...

stellaizz said...

besday adam nie nak oder cupcake lahh .cantek ar

stellaizz said...

besday adam nie nak oder cupcake lahh .cantek ar

Bro ahmad said...

sedapnya cupcake tu hmm...cantik pulak tu

Tukang Karut said...

tak kan main keyword je... tak ada idea dah ke?

shida'R said...

feewiitt.. belajar SEO dgn kak wanie ^_^

Puan Kutu said...

boboboy ekk wanie?for ur information,blog akk sentiasa ada org search pasal hagemaru..akk memang ada buat entri pasal kartun tu masa mula2 buat blog..tp itulah..macam ramai jer org suka kartun.hahaha..

budak penjara said...

gegel suka la kn klu tngok kek yg cute2 cenggini

aRa ❤ aFiq™ said...

yg bwh 2 no pone sapa lak cik wanie? hehe

Juliet_iRa~" said...

rajinnya..heheeee..;p

onie said...

no.telepon pong ado?haha

Fathiah Hamim said...

saya punya ikan guppy masih menguasai carta. hehe

♥ norlida ramli ♥ said...

alolo..kiutnyee..syg pulak nk mkn nnt..hehe