Thursday, October 20, 2011

31 Interview Customer Service Executive Streamyx & Celcom

Assalamualaikum...

Hari ni aku ade interview customer service tapi tapi tapi AKU TAK JADI PEGI :) 
dah la aku apply streamyx dengan celcom sekali..hahaha
actually streamyx dengan celcom punye call centre under VADS (betulkan aku kalau salah)
orang celcom call aku die suruh decide nak datang interview mane satu..kui3
tamak je nak dua dua tapi setahu aku gaji keje streamyx lagi masyuk la dari celcom..
buat lepasan diploma atau degree yang menanam anggur boleh la cube apply position customer service..
walaupun customer service tak berkaitan dengan bidang aku, tapi bagi aku menarik jugak keje ni..
 as long as we can speak english..hehehe <-- english aku still berterabur

Insyaallah aku akan keje dekat tut tut tut as put put put dulu..
lepas tu aku akan apply balik position ni kalau time tu tak jadi dietitian lagi..hihihi
duduk hometown pun best jugak, makan & tempat tinggal tak payah risau dah..hehe 

Nanti baru reveal tut tut tut & put put put, lambat g nak masuk keje :)

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

31 bijik anggur:

dhiera said...

wanie amek dietitian kat mana? ukm ke upm?

Hunny Kitty said...

betul la under VADS tu......

aisya said...

ape la put3 tut3 tu.. hehe

shida'R said...

fir..kawen jelah ~_^

diana said...

apa yang tut..tut..tut...?
put..put.put.. tu macam kentut je..
eekkekek

Wanie Ghazali said...

DH NK KEJE YE..MASYUUKKK

Cik Azizah said...

memang lari giler kerjaya ni dengan dietitian..hehehe

gudluck everything u do~~

Puan Kutu said...

welcome to my club..customer service jugak..:)

ArulchelseA said...

mana2..janji ada keja.. keja leklok..

onie said...

memang!salary for a job streamyx sgt masyukkkkkkK!

najihah sahami said...

hohohoo...wanie,..keje la streamyx. nanti mish apply ngn wanie. hahah

LiLy @ MumMyQiStInA said...

keja as customer service byk stress tau..hehe..pengalaman dari hubby akak..stiap hari balik keja mengadu stress..sampai migrain tau..Hubby akak dulu pun study bahagian IT..tp sekarang dah jadi customer service di bank Tutttt.. ;) .. dah tu Customer semua dari s'pore.. byk songeh.. Customer always right..wlupun salah dari diorg..redha jer.. ;D

alif haris said...

waaah .. die dah nk kerja da.. hehe gdluck :)

Fathiah Hamim said...

tak berkait dengan bidang pun takpe kan

Hanif said...

keje kat hometown. mak bapak tak risau hati...hahahaha.

cucu umie said...

wah cept2 lh kerja sis..nty ayie nak dtng kedah boleh blnje..haha

Syuxer said...

ada member syuk yang join VADS,gaji memang syokla hehe..dia siap beli kereta dah..tunggu nak kawen je hehe

NURUL ASHIKIN said...

akak beri 100% support.. cuba dulu..kutip pengalaman.. semua keja stress

Pretty Weird said...

sama! saya pun ade jemputan khas interview CSR for ASTRO. but x pegi pun sbb tak minat. lari bidang. saya degree in finance tp keje yg related sume nk kne ade experience. sshnye nk cari keje.. niway, tq sbb wish birthday kat saya :)

Ujie said...

slmt menempuh alam pekerjaan..*_*

caliph shuriken said...

keje VADS stres tau, kwn sy pnah keje situ.. btul laa mcm mummyQistina bgtau tu, huh...

aRa ❤ aFiq™ said...

amboi tut2 put2 eh.. cm mnarik jew.. hehe

Lea Isnawi said...

wah3..kiranya dh dpt keje la ni ye?

tahniah!

iMBobo said...

kawin je senang, ade org tanggung hehe

harrazdani said...

CS memang tak best..huhuh pengalaman ngan celcom selama 4 tahun amat perit woooo....tp berbaloi...huhu..

redz~de~laopo said...

tut tut put put...
apesal bunyi mcm kentut..
=P

Amirul Hafizin said...

kerja3!!!

amna said...

apa pun pekerjaan, semoga kamu diberkati selalu ^^

bila dah dapat kerja nnati kerja elok2 n rajin2 tau :)

Anif Abdullah| AA said...

gud luck! :)

ILA HonEyBuNNy said...

all the best wanie...

nanti leh lanja ila makan..ehhehe

dela said...

customer service ni stress sikit... tapi cari pengalaman apa salahnya... good luck dik!! :)