Sunday, October 23, 2011

15 Review Hotel Bangi Lanai

Assalamualaikum...

Aku dah tau nape aku tak dapat lagi cek nuffnang..hehe..thanks to mummyqis & SK..salah aku rupenye, kalau cash out awal bulan memang dapat lambat..huhu

Dah dekat sebulan baru nak review penginapan mase konvo..hehe..WAJIB review sebabnye sebelum ni dalam entry Penginapan di Bangi aku bagi bad impression dekat hotel bangi lanai..tapi itu sebelum aku menginap kat sane la..sebenarnye hotel bangi lanai ni bagi aku berbaloi je kalau nak stay dengan family..

Aku booking Apartment Melur yang ade 2 bilik air & 2 bilik tidur..harga RM180 untuk satu malam..ok la bagi aku..TV, aircond & heater pun ade, cumenye takde dapur seperti dijanjikan..huhu..boleh muat untuk satu family (7 orang dewasa & 2 kanak-kanak) dekat ruang tamu pun ade katil lagi..kalau nak tilam atau bantal lebih boleh mintak kat pejabat..

Aku check in pagi, patutnye pukul 2 petang baru boleh check in..disebabkan orang yang stay sebelum tu check out awal, jadi boleh la nak check in awal sebab ade alasan yang kukuh :) 

Ni je gambar apartment melur yang aku amik pun..haha..

Homestay Sri Warisan rupenye sebelah je dengan Hotel Bangi Lanai..jarak hotel ni dengan UKM Bangi dalam 5 hingga sepuluh minit, tak jauh mane pun..

Keseluruhan aku bagi 4 dari 5 bintang untuk hotel ni..heee
1 bintang hilang sebab kurang bersih la lantai die..

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

15 bijik anggur:

PinQib said...

tmpat menginap bukan boleh buat3 main3.. kan kan kan

Diyana Ali said...

best boleh cash out nuffnag, baru lepas konvo ye, btw congrat dear :)

aRa ❤ aFiq™ said...

ok la.. bole dok 1 family.. tp lau ada dpur g jimat an.. bole msk.. hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Oklah harga dia..berpatutan..stay untuk satu Familykan..

Juliet_iRa~" said...

ooh ni masa aritu ea?hee..
wahhh banyak la tu duit nuff!
belanjaaa ira..
heee

Puan Kutu said...

berpatutuan gak la harga dia ekk..not bad..:)

thomas said...

Saya punya nuffnang yg dah di cash out 3hb Sept sampai sekarang pun belum ada berita.

Pondok Usang said...

eh.. hotel ni kat bangi eh...

Bro ahmad said...

180 berpatutan lagi hmmmm...sangat jarang duk hotel..boleh kira ngan jari je,

diana said...

cash out awal bulan dekat 3 bulan jugak baru boleh dapat cek ..
sabar je la kan??
nanti cashout lain kali tunggu hujung2 bulan pulak.

Cik tikah said...

wah, dah boleh cash out ke? bestnyaaa!!

amna said...

boleh tahan harganya.. okay utk satu family besar :)

Syuxer said...

takde sofa??karpet hehe..pihak apartment kenala sediakan hehe

aimie amalina said...

belajo kat ne wanie?
ukm ehhh
baru konvo ehhh
kite sameee!
hehehe

iMBobo said...

ada astro x?hehe