Sunday, October 23, 2011

23 Nuffnang, mane cek aku????

Assalamualaikum...

Maaf, tak sempat nak balas jejak, internet problem semalam..kang aku jenguk korang eh..
Cer belek gambar kat bawah..ni kali kedua aku cash out from nuffnang..kali pertama dulu rasenye sebulan dah dapat cek..tapi kali ni lame pulak, dah lebih sebulan request tak dapat2 lagi..tengok status still UNPAID..korang ade problem yang same tak?


Kang mesti ade orang tanye, nape tak tunjuk AMOUNT tu..
nape nak tutup AMOUNT tu..

AMOUNT tak de banyak mane, cukup untuk buat belanje kahwin JE..kuikuikui
(sila jangan percaya)

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

23 bijik anggur:

Arif Aiman said...

untung laaaa~~` ;p

muhamad hanif said...

aku tak penah cash out.



=(

aRa ❤ aFiq™ said...

amboi.. syok nye dea.. bpe amount 2? hehe

Anif Abdullah| AA said...

wiwit..
boleh la blnja anip nanti..hehe

aisya said...

xpernah cash out nuff lg.. huhu

cucu umie said...

adik xpernah kuarkan lg wet nuffnang..so, xthu dehhhh

ArulchelseA said...

da dpt jgn lupa blanje sy ye..kih kih kih

najihah sahami said...

ni kali kedua wanie cash out eh?

admin said...

salahkan diri sendir..
org nk cashout,kena hujung bulan..bukan awal bulan..
pastu dgn status ordinary..
rasa SK maybe dpt dlm awal bulan 12..
3 bulan kena tunggu..

SK said...

alamak,terguna nama admin pula..
SK er..

shida'R said...

dear hantar ticket..tnya status cek tu k cnfrm dapat lepas tuh :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

akak pernah dapat lamabat..tapi salah akak juga..akak cash out awal bulan..sepatutnye kalau nk cash out kena hujung bulan baru cek tu cepat sampai..dalam sebulan mcm tu..

Cik Azizah said...

alamak tak tahu la yunk! tak pernah jadik gini..biasa tulis sent tu.. p try tanya solan kat nuffnang la yunk!

merahitujambu said...

jap2 nk cek.. biar betik

era kecik said...

eerr,, tak berapa pandai bab2 macam nie.. hehehe

Puan Kutu said...

apa motif?haha..

Lea Isnawi said...

sama! sama!

dh dekat sebulan lebih dh ni xbyar2 lagi
dh la ni 1st time nak cash out...hihi

PinQib said...

banyak ler tuuu... aik.. rendah diri plakk.. muahaha

cik bulan said...

ala..mesti ribu2 melon tu kan..:D

Bro ahmad said...

banyak tu..minta sedekah kat sini sikit

EmpayarUtama said...

Aku x pernah kena cam ni pun (sbb belum layak kuangkuangkuang :) )

Syuxer said...

kena cashout hujung2 bulan baru cepat dapat hehe

Lynn said...

xpenah dapat duit nuffnang tu..wuuu~~ T_T