Thursday, October 27, 2011

16 Happy Wedding Anniversary MummyQis! (:


Assalamualaikum...

Sapekah budak di bawah ni?? comel kan? hehe..serious Qis ni comel, macam mak die jugak :)
Qis nak bagi something kat parent die ni..hehe

Doodle ni aku buat khas untuk MummyQis sempena wedding anniversary yang ke-4 :)
semoga akak bahagia di samping suami tercinta & Qis dan cepat2 bagi Qis adik..hehe

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

16 bijik anggur:

cucu umie said...

happy anniversary juga bt mamaqis..

sis bila plak?? huhuhuhu

Gadis said...

wahh..

Gadis teringin sgt nak baca novel saat cinta bersemi tu...

kalau wanie dekat boleh pinjam...huhuhu...^_^

LiLy @ MumMyQiStInA said...

TQ wanie..terharu sgt2 nih sudi hadiahkan akak doodle comel ni..
Sgt comel rambut tocang dua.. ^_^

*Sis amik ya..TQ.. ;)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Mcmana nak save image..tak bolehlah.. ;)

Bro ahmad said...

kek pinky wanie hihihiii

laskar pelangi said...

comel:))

Puan Kutu said...

akk punya annivesary dh lepas..tak dpt doodle pun.haha..

btw hepy annivesary mummyqis

aimie amalina said...

alololo
comeinyela
semoga bahagia selalu hingga ke anak cucu dan cicit =]

amna said...

that's qistina :)
lovely kid ^^

aRa ❤ aFiq™ said...

hehe.. epy anniversary gak ntok mummy qis :)

dhiera said...

pandai la wanie buat doodle~ suke!

bobiedanbad said...

comelnya doodle ni :)

izfanora said...

comel.. :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Thx wanie..akak dah save..owh..cam tu caranye..hehe.. ;)

Cik Azizah said...

cantik wanie buat doodle! happy anniversary buat mummy qis jugak!

shida'R said...

mcm qis pulak hehee ^_^