Monday, October 31, 2011

22 Aisha Online Store Giveaway

Assalamualaikum...

Dah lame jugak aku tak join giveaway, ternampak giveaway ni dekat blog Bobo hati terus tertarik dan tangan terus menaip, giveaway dianjurkan oleh Aisha Online Store dan akan tutup HARI NI!! 
Jadi sape yang teringin nak pakai handbag VINTAGE ke nak hadiahkan handbag kat isteri/makwe/mak boleh la join dengan segera ye..

5 pemenang bertuah akan dapat handbag vintage yang berharga RM80++ dan 2 orang akan mendapat voucher RM15 <-- hadiah best mesti JOIN!! :)

Design handbag Aisha Online Store cun-cun belaka..antara handbag yang MUNGKIN dijadikan hadiah..jengjengjeng (semua handbag telah dilukis/didoodle semula oleh aku dengan comotnya :D)
Gambar handbag real boleh tengok kat sini:

Kalau tak dapat handbag dapat voucher pun jadi la ^_^

4 syarat mudah untuk join:

*I'm your 2721 fan :)

2) Buat satu entry KREATIF bertajuk 'Aisha Online Store Giveaway'
*entry sy cukup kreatif tak kak? hehe

3) Tinggalkan komen berserta link entry korang dekat sini --> 

4) Letak banner Aisha Online Store dekat sidebar
*kod banner boleh diambil di entry contest ye

DONE!! kalau ade syarat tak cukup inform sy ye kak ^_^ 

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

22 bijik anggur:

aRa ❤ aFiq™ said...

ala.. na kne kreatif plak.. cmne na lwn wani.. huhu.. nway good luck dear :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Good Luck wanie..
wah wanie lukiske tu..cantik sgt.. ^_^

**::CIKNUURUL::** said...

huishh!,.bab2 beg ni memang CN gilaa,.haha,.syok woo dapat hdiah beg,.nk terai la kihkih,.

merahitujambu said...

realnyaa doodle handbag..nk satu....pink..=p

Bui Junaidi said...

semoga wanie menang yer..amin

Nafisah Ruslan said...

memang kreatif betul! siap lukis lagi...
semoga menang eh! :)

Diyana Ali said...

gdluck . hehe

Fathiah Hamim said...

wahh rajin nya lukis balek! mesti menang nehh. goodluck!

Abg Stalker said...

prmpn mmg x tahan tgk hadiah mcm ni.abg nk masuk tp mcm kalah je sblm bertanding.so,gud luck wanie. ;)

aimie amalina said...

wah
cnik nyeee beg tu
macm betol2 pulak wanie
hehehe

gud luck wanie!=]

iMBobo said...

wah, ni confirm mng ni wanie hehe :) goodluck!

Cik Azizah said...

xkreatif! huhuhu gudluck yunk!

cik sakdi said...

kak,, gambo bag tu pon da kretip.lawo la haha

Asyila Zainuddin said...

menarik.. tapi malas nk join.. muahaha..

Bro ahmad said...

harap wanie yang dapat..jom sokong wanie...macam iklan tajaan kan2

Azhafizah[フィザ] said...

gudluck wanie

Puan Kutu said...

Baru napak Ganie semalam.macam tak sempat jer buat..pastu nak fikir macam mana bgkreatif..wanie takpe pandai lukis doodle.hehe..

Gud luck tau..kalau menang takkan terjadi lagi insiden tertinggal purse kt toilet..:)

Lea Isnawi said...

gud luck wanie
menang nanti share hadiah deh

hehehe

dhiera said...

good luck wanie!

EmpayarUtama said...

Hehe cam kedai handbag daaa

Cik Azizah said...

gudluck dear! xsempat nak join!huhuhu

Syuxer said...

hadiah yang menarik tuh..hope awk menang hehe..handbag kan jiwa girl hehe