Friday, October 14, 2011

3 Thanks alif ismail :)

Assalamualaikum..

Dah lame ni tak bukak blog <-- jgn layan budak malas ni 
aku nak jadi mandom macam dulu -_-
dah tak kejar komen, trafik, just want to be what i am like before :)
Bukak blog tadi terkejut tengok alif ade komen doodle dah siap! haha
aku rase dah berbulan since aku request nak doodle bermata biru ni..hihi
akhirnye dah dapat pun, thanks ye alif..i like :)
dapat doodle terus teruja nak update blog..kah3

 Dah lame aku tak blogwalking, shout pun dah lame tak belek..
kalau korang nak tanye pape tanye kat bahagian komen ok..
Thanks yang singgah tinggal jejak kat blog 'berpuaka' ni..
sorry dah lame aku tak muncul kat shout/komen korang..
bukan sombong tapi aku dah tak seaktif dulu <-- dah tua..kekeke

 Happy Blogging ^_^

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

3 bijik anggur:

visitme@FaTiN cOrNeR said...

alamak..kita samala..terkena virus mls bukak blog..

alif ismail said...

salam...

sama-sama... hehehe...

semoga berbahagia selalu...

alif haris said...

weewwit dpt doodle la die hehe