Tuesday, October 18, 2011

20 Firdani Love Story

Assalamualaikum...

Semalam saje try search tajuk blog sendiri lepas bace entry budak MURAI..hihihi
yela nak gak tau blog aku ni mesra google tak..
sebelum ni dah pernah try tapi hasilnye mengecewakan..
semalam try sekali lagi, cube korang tengok :)

'f' = of coz akan kuar facebook dulu..keke
 'fi' & 'fir' = kuar firefly
 'fird' & 'firda' = kuar firdaus..hehehe
 firdan = baru muncul firdani love story :)
 blog kak mimi dalam top 3 tu..
Cube korang search tajuk blog korang kat google & tengok hasilnye =)
mesra google ke tak?

jangan tanye aku ape maksud name firdani,
aku try cari gak sebelum ni maksud nama firdani dalam islam, macam takde je..
between firdani is not my name <-- bagi yang xtau lagi :)

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

20 bijik anggur:

faridah nazurah said...

hehehe tersedak eden kat sini.. huhu blog dia pemes!

Tukang Karut said...

blog aku mesra petronas je...

NURUL ASHIKIN said...

thanks.. nak cuba gak

Puan Kutu said...

wanie try google blog akk tgok.hehe..

Nur Zulaikha said...

cik wanie..cantik....berwajah baru lagi...^_^

Bui Junaidi said...

jap g kak bui try..hehe

shida'R said...

belajar SEO..ke cik fir :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Nak try jugalah search kat google..ntah mesra ke tak.. ;)

laskar pelangi said...

memang mesra google lah nama blog dia..syabas dear!!
=)

firdani..firdaus + wanie kan? hek3

Lea Isnawi said...

firdani = firduas + wanie

am i rite?

hihihi

caliph shuriken said...

result best ni.. facebook, firefly pun kuar skali ^^

aRa ❤ aFiq™ said...

woo.. pemes meh blog cik wanie kte..

budak penjara said...

yg kuar fantasy premier league tu aku suka..sbb aku sllu men game tu..hehe

kotak bulat said...

kb da try gak.. hehe

Bro ahmad said...

hebat tu wanie...semoga lebih mantap lagi..ok

aisya said...

dah try.. memang tak mesra google la.. hehe

merahitujambu said...

cmne nk th blog kita top bapa...synya susah nk kuar panjang sgt

anamizu said...

diary kecilku ade???? =P





luv,
cik ana

Cik Azizah said...

perh mantap! tak mesra SEO pon..huhuhu

Munnafendy said...

nanti nak try jugak lah =)