Sunday, October 23, 2011

26 Blog lebih dari satu, larat ke nak jage?


Assalamualaikum...

Mungkin ade yang dah perasan blog aku dah bertambah satu lagi..
thanks ye yang follow blog baru aku..
pape pun Firdani Love Story still remain as my main blog


Presenting my new blog :)
Baru 6 hari usia Firdani Wedding Diary..jadi tak banyak lagi info ade dekat blog tu..blog tu khas untuk aku story pasal wedding..bride to be blog :)

Berbalik pada tajuk kat atas, larat ke nak jage kalau blog lebih dari satu?
ikut kemampuan masing2 la kan, aku larat je nak jage (jangan la sampai 5 blog)..
sebabnye aku bukan la femes nak melayan ramai peminat..hehe
aku hanya blogger picisan, jadi blog lebih dari satu xde masalah..
setiap hari still boleh update (kalau ade mood ^_^)

Kalau korang ade wedding blog, boleh tinggal link dekat blog baru aku ni eh =)
boleh jugak request doodle bride to be (free) macam kat bawah ni..

Thanks for reading (:
doodle free in progress......

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

26 bijik anggur:

amna said...

tahniah sis :)
pasni mesti lebih seronok berblogging ^^

PinQib said...

haha.. saya ada dua je.. takpe.. kalau saya lebih pentingkan blog personal =)

aRa ❤ aFiq™ said...

hehe.. ada gak perasan blog wanie yg bwu 2.. waa.. na gak doodle pgantin.. (mcm da na kawen plak) hehe

♥CIK SHA♥ said...

boleh je nak buat berapa banyak belog kalau mampu nak jaga kan? janji rajin update..ehehe..

Fikri said...

tudia aih.. smpai 3. larat ka nk jg? kompom xlarat. haha.

muhamad hanif said...

aku pun ada dua jugak, tapi yang satu lagi tuu.. Errr,

Bro ahmad said...

ada 3 blog wanie hmmm...satu je masalah blog banyak ni..masa orang lain nak follow blog kita diorang jadi binggung..sebab nak kena pilih mana satu blog utama...tak akan punya nak terjah semua blog..just pendapat bro je.

pernah alami situasi nak follow..sampai 5-6 blog..hahhh blurr je!

Tukang Karut said...

satu blog pun dah tak ada idea dah...

ArulchelseA said...

sy dua blog..bleh je..hehe..

aimie amalina said...

hayooooo
sudah lame x ke mari
sori taw =(


mencri2 link ni..
hehehe

sudah ada 2 belog ke
hehe
nak kawen ye x lame lagi

kekee
mimi pon jage 3 belog
pengsan
kekeke
tapi seronok je..sebab suke atilah nk hupdate ke x
kekekee

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sis baru perasan lah..
dulu sis pun ada lebih dari satu blog..semangat jer nak buat..tp terbengkalai akhirnye kasi private..hehe.. ^_^

najihah sahami said...

hoho..blogger macam wanie mmg sangat gigih!

Syuxer said...

syuk jaga satu blog dah pening hehe..

Cik Azizah said...

hehe wanie sekalikan dengan blog utama eh.. jijah pon ada 1 blog baru buat. dah sebulan tak update. utk GA,contest mungkin nak buat bride to be kot..InsyaAllah~~

senang tak buat dlm sekali. jijah asing2 lah..huhu

Puan Kutu said...

akk ada tiga blog..2 akaun yg sama..1 akaun lain..setakat nie terjaga lagi.cuma blog kisah dongeng tu tak update hari2 la pasal sekadar hobi..nk menulis kena ada idea dan mood menaip.hehe..

cucu umie said...

wah sis saya ad 2blog lh..haishhhh ayie satu pon xlarat lh sis..hehe

caliph shuriken said...

owh, total dh 3 blog ka.. nice ^^

*2nd blog perfume sy tu dh lama x update, huh...

cx's said...

cx suke bile wanie ckp 'still remain as my main blog' ;) itulah yg terbaik :) rindu wanie. hehe

abah khalisha said...

singgah disini..lm tk ke sini

blog ibu amanda said...

salam kenal..
jg lupa follow blog sy blk tau :)
tq

cik sakdi said...

eh pasal nak kawen ke?? hahah

Ujie said...

wah..semangat nak jadi pengantin ya!

akak pun ada dua, tapi satu blog niaga..akaun pun lain.

iMBobo said...

rajinnya wanie doodle hehe..

dhiera said...

ingat tak, saya pernah kata nak ada wedding blog lepas bertunang. tapi terawal beberapa hari plak sebab senang nak rujuk bila buat preparation ni.

datang lah ke my wedding blog~

Bui Junaidi said...

bui pun ada 3 blog
-ini blog bui
-bui tutorial
-bloglist

susah jugak nk manage tp pandai2lah atur masa..hihi

merahitujambu said...

nk kawin dh eh