Monday, October 24, 2011

18 Doodle couple & doodle ibu dan anak

Assalamualaikum...

Ingat lagi entry sebelum2 ni --> teka lagu dapat doodle free?

Dah siapkan dua doodle untuk Ara & Puan Kutu

Ara die cakap tak kisah doodle ape pun, jadi aku buat doodle couple (confirm suke kan?) hehe
aku refer gambar dalam blog Ara jugak untuk buat doodle ni (:

 Same tak same tak??heee..tapi wanie buat bertudung ye :)

 

Puan Kutu die nak doodle muncung mulut..haha..sorry kak, ni je yang termampu (:
 *cer teka wanie refer gambar mane? :)))

*entry autopublishhhhh

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

18 bijik anggur:

cikgu ainura said...

cantik la doodle fani buat :)

Bro ahmad said...

wawaaa doodle free...hahaaa nk jugak XD

AQiLaH QeYLa said...

comelnye.. ajarkan :))

aisya said...

comel! hehe

cx's said...

comel la . heheh :)

PinQib said...

hehe.. =)
memang wanie lukis doodle gune AP terus ke..
kalau qib gune pen@pencil, scan br kaler gune AP

aimie amalina said...

ayoooooo wanieee
nape pndai sgt lukihhh nii
comei bebeno aihh..
heheh



refer kat ne?
kat gambor la
kekekeke =p

aRa ❤ aFiq™ said...

hehe.. comey2.. lenkli wt lg.. :P
tenkiu2~

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comelnye..sweet.. ^_^

budak penjara said...

haha..lebih kurang..tapi bagus kakak..ko lukis dodol pakai tudung..heee

iMBobo said...

doodle ara tu xde snow cap ?hehe

Tukang Karut said...

ye la... dia kan bos...

Puan Kutu said...

balik kusus terus dtg sini nk tgok doodle..exceited nie.hehe..

gambar tu macam pic raya yg dalam kereta tu kan?hehe..

suka sgt sbb dpt doodle dengan aiman.igtkan single jer.comel...tq wanie..kiss n hug from aiman...:)

merahitujambu said...

comel laa doodle awk yang couple tu..suka plak sy

PinQib said...

lukis gne AP terus ke.. macam da komen entry ni.. nape komen ku tidak keihatan???

Nur Zulaikha said...

olololo..comeynyer...

izfanora said...

makin hebat wani wat doodle.. :)

Norlida Ramli said...

cantik la doodle :)