Monday, October 17, 2011

14 [OST Bini-biniku Gangster] Video & Lirik lagu Perasan

Assalamualaikum...

Hujan2 ni jom layan video klip PERASAN by Mohd Farique
sape Mohd Farique ni? aku pun tak kenal..artis baru ke?
lagu ni one of OST Bini-biniku Gangster yang best..layaannnnn

*aku tak suke ending cite ni..huhuhu
Lirik lagu PERASAN:

Tiada dua ataupun tiga
Akulah Oh! satu satunya
Jejaka Terhangat di Malaya
Rebutan oh semua
Kau belum kenal aku siapa
Jejaka yang teristimewa
Kacak dan sungguh berGaya
Akulah satu satunya…

Dari si dara hingga ke janda
Semua memandang pasti ternganga
Jadi jika kau dah suka
berikan ku tanda
Aku kau yang punya
Si jejaka sila jangan PERASAN ye lepas layan lagu ni..hihihi
Memang best lakonan Sam dalam cite ni..
kalau dulu cite SEKALI LAGI aku kurang gemar,
maybe genre sedih kot, pastu lak bosan dah tengok heroin yang same je..
dalam cite bini-bini ku gangster ade unsur kelakar + romantik = meletup :)

Nak tengok FULL MOVIE BINI-BINIKU GANGSTER boleh tengok sini --> BBKG

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

14 bijik anggur:

ezzu said...

btol2...ending cter nie x best cikit...yg lain bg ezzu okey lh...hehehehe...

hrp2 xdpt isteri yg gengster..hahaha

anamizu said...

cik ana pun rase cite ni best..
laen sket la dr cite2 melayu yg
selalu tu kan..asyik2 berebut harte
je..xde laen dah..yg ni stylo gak la.
siap ade kak yong smue..hehe




luv,
cik ana

laskar pelangi said...

hye wanie=) lama tak BW...pewit header baru! comel~~ siap ada pelangi lg..=)

budak penjara said...

ak suka ending dia sbb dia kawen 3..klu la aku cmtu..ohhsemm..haha

Puan Kutu said...

tak suka keseluruhan cerita nie..haha..lagu nie pun tak pernah dengar,artis farique tu lg la tak ambil tahu.hehe..

Fikri said...

Awal2 g dh leh agak dh ending dia cmna. Hehe.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Dah tgk citer ni..best jugakan..suke.. ^_^

Juliet_iRa~" said...

wanie da tgk ke??
ira tak sempat lagi..
wuwuwuww

Bui Junaidi said...

da tengok cerita ni
ada part lawak sangat
ada part lawak bodo..
ooppsss...hehe

Aku Si Pujangga said...

:)

fRaMe+LenSeS said...

cm comei ja cita ni. isteri yang sgt syg kat suami. huu

dhiera said...

tak tengok lagi bini2 ku gengster. sadis kn?

najihah sahami said...

uhuk..mish tak teringin nak tengok. tak tau nape. adess....

merahitujambu said...

sy pon suka tgok bini2 ku gengster..tapi sekali lagi pon layan gak