Sunday, October 16, 2011

15 Sejak bile 'syg' MC ni? 'anje' tak tau pun

Assalamualaikum...

Aku: Helo, boleh sy cakap dengan Mr Z (bukan name sebenar)?
P: Die takde, harini die MC
Aku: Huh? MC? Mr Z tak cakap lak die MC hari ni?
P: Betul die MC, tadi die ade call cakap die MC
Aku: Ok la, thank you eh!~

Tadi aku ade call kilang Mr Z ni, urgent kena la call kan..
of course akan ade pembantu die tolong angkat phone..
slumber je die cakap Mr Z MC hari ni..
aku awek die pun xtau pun die amik MC?
pelik + musykil gile dah time ni..
tak kan la Mr Z nak tipu aku? pembantu die tipu?
Time rehat tadi Mr Z call aku balik

Mr Z: Tadi anje ade call syg eh?
Aku: Ha la, apsal kak tu cakap syg MC lak???
Mr Z: Hahahaha..tadi syg ade pesan akak tu kalau ade pompuan call cakap syg MC..
Aku: Patut la akak tu cakap syg MC dgn anje tadi..tapi nape?
Mr Z: Takde 2 3 hari ni ade pompuan call nak cakap ngan syg mane tau malam ni anje nak call
Aku: Huhuhu..pompuan mane ha??? bla3333...

Anje? syg? sila jgn percaye, muntah hijau kalau aku gune panggilan macam tu..
*terpengaruh dengan cite bini binuku gangster..hahaha

Ape yg urgent sangat aku call kilang Mr Z? nanti baru cite :)

M.O.S: Kalau nak call somebody, make sure introduce yourself first. So that 'pengangkat fon' tu tau die bercakap dengan sape..si awek bukan si pompuan gedik gatai meqela nak rasa penampaq aku <-- garang oooo

nape la still ade pompuan gedik gatai meqela ni

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

15 bijik anggur:

Cik Azizah said...

takpelah wanie. atleast wanie tahu ada pompuan kacau mr z. kang kalau introduce awal2 tak dapat tahu bukan..hehe

faridah nazurah said...

hahahaha macam tu lak gayanya ehh. lepas ni kalau call org siap kena bagi resume lah :P

Sheda Argos ツ said...

huhuhuhu penmpaq je kuat2 hihi diorang gedik2 an tmbah kt pesbook pun nk gedik2 ngan bf kite aishh geram jew hihihi

ArulchelseA said...

syg?? anje??? kih kih kih... ingat kan betul2 td.. baru nak loya tekak.. kih kih kih

shida'R said...

betul ke fir mcm nih nih ekekkee ...muntah hijau..hahaaa..

Puan Kutu said...

biasalah tu..laki org pun dia merela..inikan pulak pakwe org.hahaha..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sapalah perempuan gedix asyik2 nk kol Bf org..tak suke..

caliph shuriken said...

dh lama x dgr ayat meqela tu, haa3...

Wanie Ghazali said...

apa salahnye panggil betul2 mcm tu.
bru romantik wanie heheheh

shedameor said...

haha. sabar sis. cik abang sis tu nsem sangat la tuu. hehe

merahitujambu said...

suspen ko tkalau en kasih kita ada pompuan call pastu ada pulak kta mc..haish..

Tukang Karut said...

owh... apakah ini... rasa macam nak muntah...

diana said...

biasala..
lelaki bujang...
sapa cepat dia la dapat..
hahhahah....
test2 je tu agaknya...
mana tau untung2 terlekat terus cik abang ajak buat bini...
hahhahaha

Ain Zulaikha said...

hehehe camni
hello saya gelpren mr z, boleh tolong kasi phone kat dia tak?
hehehhe

anamizu said...

wuuuuuuuuuuu~
garangnye wanie..hehe =P





luv,
cik ana