Friday, October 28, 2011

26 Rindu housemate


Assalamualaikum...

Thanks Aza Chan upload gambar ni kat FB :)
kalau mata korang tak rabun confirm boleh nampak tulisan dalam kertas ni..hehe


Kenangan tahun lepas..lecturer ngajar kat depan, kitorang buat diskusi nak bukak posa katne..
rindu pulak kat housemate ku..huhuhu..sorang takde dalam gambar ni..

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

26 bijik anggur:

Ujie said...

wah..siap discuss lg! akak dulu dpt loan mara..sikit je. kalau buka posa mmg kat rumah sewa je lah. beli sikit2 kat psr ramadhan.

Lea Isnawi said...

hehe
dulu pun selalu maen msg2 kt buku time kuliah yg bosan tahap babun

cucu umie said...

ayie rindu dormmate mase kt maahad dulu + roomates mase kt matrix..hehehe

shida'R said...

fir mst yg tgah2 kan hehee ^_^

Fikri said...

Haha.. style2. leh lak wat jadual cmni.

ILA HonEyBuNNy said...

ila nampak sikit2...heheh

indahkan semua kenangan tu....

cantik doodle wanie lukis tu...;)

Syuxer said...

syuk pun pernah wat camtuh hehe..coz bosan gile time tuh..last2 dok tulis nak wat pe malam tuh hehe..

gi mana takde sorang dalam gambar tuh..

laskar pelangi said...

alahai.bila dah semua berjauhan barulah kenangan tersemat diminda kan...=)

ezzu said...

xberapa jelas lh gmbr yg first tu..hehehe...

pe2 pun rindu tandanye syg...hehehe..
mesti rindu dgn gelak ketawa n gelagak housemate kn..!!hehehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Zaman belajar paling seronokkan..banyak kenangan.. ;)

Si Pengembara said...

hehehe.. samela.. kite dan kawan2 pun selalu buat macam tuh.. sangat sweett!!

cikgu ainura said...

kdg2.. bila kita sunyi.. kita akn ingt semua rakan2 masa kita susah & sennag kan...

EmpayarUtama said...

Hehe aku suka gamba grup tu cam Nasyid...

aimie amalina said...

hhahahahhaha
samelahhh wanito!

dulu cmn tu gak
lawok jek, ase2 dh ngantok tahap gaban tu, mule la menconteng planning mcm2 kat kertas..berpas2 ha
heheh


huu..kite sama..x keje lagi..sob3.. =(

Puan Kutu said...

hahaha samalah akk dulu camnie gak...tp klu lg hebat siap mendoodle lec yg tgh mengajar..huhu

abah khalisha said...

rindu bebenor ni

dayu_myself said...

ske gak kkdang buat mcm tu..
best...
rndu plak...hihi

aisya said...

org rabun ni sah2 la x nmpak.. hehe

Lynn said...

doodle tu cantik lor..jelez -_-

najihah sahami said...

haha.sama la..mish pun salu macam ni kot..mish pun rind zaman belajar..:(

Syuxer said...

fungsi +1 untuk menjadikan entri kita berada lebih baik dalam rangking pencarian google..:)..kalau ramai yang klik,maka high peluang untuk disenaraikan di page rank 1 hehe..kalau salah,sori..

amna said...

huhuhu.. selalu juga buat diskusi (chatting kt paper) time lect ngajar..

nasib x kena tangkap :P hehe

merahitujambu said...

saya pon simpan lagi sketches lect sy buat tuk sy

dhiera said...

kenapa ada sorang xda wani?

Abg Stalker said...

bdk prmpn mmg cmni.ada je jmp surat2 layang mcm atas ni la,ingatkn bincang apa.skli bc tgk bincang psl tmpt nk merayap nti la,nk tgk wyg la.haihh..mabuk2.hahahha

anamizu said...

tu dia punya diskas kemain lg ek! hehe



luv,
cik ana