Wednesday, September 28, 2011

28 I'm officially graduated *26.09.11* :)

Assalamualaikum..

Yay! sume dah selamat, tunggu orang masuk minang panggil keje je skang..hihi
aku dah konvo dua hari lepas tapi baru sempat update blog malam ni..
penat berkonvo pun tak abes lagi <-- kalah orang yg drive..haha
gambar from OP (kak ipaq) tak dapat lagi, yang ade gambar from camera kawan2 je la..
 
Punye la lame tunggu nak naik atas pentas, turn fakulti pink aku kedua terakhir ok..
dah tu pulak aku duduk baris kedua terakhir..haha
yang tak syioknye tak susun ikut kos pun, just ikut fakulti..
fakulti aku ade 11 kos, so sume kos ni berterabur susunannye..
kalau susun ikut kos kan lagi molek <-- senang family nak tengok..
 
Sebelum dan selepas naik pentas amik folder..
Geng-geng diet ^_^
 Topi dah terjatuh..hahaha
nasib topi jatuh lepas dah kuar dewan, kalau la jatuh atas pentas......

Gambar lain next entry pulak ye ^_^

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

28 bijik anggur:

Fariza said...

tahniah :)

ArulchelseA said...

patut lah lama menghilang..thniah..

cik sakdi said...

suke benar dia. ahahah tahniah.ekekek

Cik Azizah said...

wah2 seronok sakan yer yunk.tahniah dear!! kerjaya menanti anda selepas ini..hehe

Puan Kutu said...

congrate wanie...semoga cpt dapat kerja!

Tukang Karut said...

tahniah!

Lea Isnawi said...

merah mak ngah jubah die

congrates dear!!

jom cari keje pulak

Asyila Zainuddin said...

wahhhh.. bestnye dh konvo!! :)

IZYAN KAHER said...

congratulations !! (:

aimie amalina said...

weeeeeeeeeee
kite sameee
konvo 24 kelmarinn
tahniah kamuuu!

shida'R said...

yay syok nye tgk gambar konvo huhu^^ xpenah konvo belajar tak tinggi ~_^

syrupmasin said...

kakkkk..gambar kau buat aku ta sabar nk konvo :D

chekgu kechik said...

Tahniah akak..:)

apik pehe said...

yeahhh..tahniah2

merahitujambu said...

masa konvo la dpt kumpul kawan2.lepas ni x th bila lagikan

Bui Junaidi said...

tahniah..dh boleh kawen lepas ni..hahaha

Ujie said...

yelah..susah la family nak cam kita. masa akak kat upm dulu okeyla..sebut nama & ikut course.

btw..Congratulation!!! lps ni cabaran cari kerja pulak.

izah :) said...

tahniah kak..:D

anamizu said...

wahh wanie!
tahniah dah grad!
comey2 smue! :D




cik ana.

Hazwan Arif said...

woo, tahniah2.. =D

::budak:: said...

bestnye dah konvo..congrats sis :)

ILA HonEyBuNNy said...

akhirnya.....

tahniah wanie...

yeahhh....;)

shedameor said...

seronoknya. congrates kak :)

Fathiah Hamim said...

tahniah kak =)

Anif Abdullah| AA said...

pic baling topi xde eh..hehe
tahniah wanie.. tumpang gumbira :)

mohdhazlan Dreadlock said...

tahniah :)

izfanora said...

tahniah.. best tue, pink.. hihi..

yayath said...

tahniah wanie:)hehe