Thursday, September 15, 2011

27 [PROMOTE] Barang baik punya dari India

Assalamualaikum..

Sape suke shopping online? kawan aku ade jual barang imported from India..
die study Medic dekat India, sekarang buat part time jual barang online..
barang yang die jual:bangalore silk saree, pashmina shawl, gelang, kurti & dress material..
kalau korang berminat boleh g tengok sendiri dekat facebook Sarees India

Ni contoh Bangalore Silk Saree, yang kanan contoh yang dah siap dijahit..
teringin gak nak pakai saree dari India ni..hehe

Pashmina shawl <-- India mari..hehe
Ni lak gelang, macam-macam warne ade..
yang ni pun aku berkenan <-- nak free ye mimi..hehe
ape itu KURTI?? aku rase kurti ni same la macam blaus cumenye design from India ni lain sikit
 
 Ni dress material..cantik warne pink ni! 
satu set ade baju, suar & shawl (baju & suar tak dijahit lagi)
boleh buat baju kurung atau punjabi..
 mimi, hadiah kawen ko bagi set ni pun dah ok, dah taknak gelang emas..haha

Berminat? korang boleh tengok sini untuk cara pembelian/pembayaran

Yang bawah ni bukan untuk dijual..hihihi..ni la kawan aku (Mimi), penjual saree et al :)
Congrates for your engagement, nak kahwin tunggu aku dulu ^_^

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

27 bijik anggur:

caliph shuriken said...

dok imagin fir pakai saree, hikk...

faridah nazurah said...

alahai cantik2! mahal tak?

NuR 'aQiLaH said...

amboi. hindustanhe. kehkeh

Bro ahmad said...

maju setapak lagi wanie..bisnes pulak huhuu semoga berjaya promosi produk kawan awak tu yea..cantik2 semua

aRa ❤ aFiq™ said...

cousin ara pown blaja medik kt india.. ada mniaga gak.. huhu

Puan Kutu said...

waa ori from india nie,kurti tu comel jugak..:)

iMBobo said...

mai mai beli :)

ArulchelseA said...

wahh dah de nak berniaga ni.. kih kih..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik2lah..terutamanye pashima tu.. ^_^

miss epa said...

huu.cun plak sari kalo buat baju kurung.berkelip kelip.hee :)

Gadis said...

cantik2 la semuanya..

nak singgah kedai tu jap la..=)

Cik Azizah said...

from india mmg ori punya lah kan..kain mesti sedap pakai..

kotak bulat said...

cantik2 ni.. hehehe

izfanora said...

mahal x?

YOUsoF said...

Pernah terfikir tapi belum pernah cuba lagi beli-belah atas talian ni.. Takut tak fit bila try depan cermin nanti. hehe

muhamad hanif said...

mmbe tu duduk india ke ?

Bui Junaidi said...

teringin jugak nk beli sbb tak pernah lagi ada kain saree ni..tp harga mesti boleh tahan kan..*_*

shida'R said...

perghh lawo siap ade gelang lg hehe..wanie beli ke?

Lynn said...

wahhh~~..india mari erkk..brape jual bju tu?

Nur Zulaikha said...

cik wani..kite da tukar URL blog taw...nnt boleh la ubah yg dekat blog exchange tu ye..hehehe..TQ..maaf sebab mnyusahkan..ade kesulitan sikit

Asyila Zainuddin said...

wahh.. cantek.. tp tak reti pakai.. ngee..

merahitujambu said...

wah cantik lah..

Wanie said...

@caliph shurikenhahaha..ape imagine2?penah je pakai kain saree tp xdela buat mcm org india tu fir buat baju kurung..

Wanie said...

@faridah nazurahg check kat FB yg wanie bg link tu ye..

Wanie said...

@muhamad hanifmember org malaysia la, study je kat india..hehe

alif haris said...

nk pakai sari ke kak ? hehehe ..

ILA HonEyBuNNy said...

barang baik punya...hehe..

cantik...

ehem3...wanie pas convo nak kawin ker...heheh