Thursday, September 22, 2011

33 Betol betol SPEECHLESS

Assalamualaikum...

Kalau tulis panjang-panjang pun takde orang bace
kalau tulis pendek macam ni agak-agak ade tak yang bace??

kadang-kadang jadi silent reader lagi baik dari sebaliknye

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

33 bijik anggur:

Bro ahmad said...

pendek senang nak baca..panjang menjela mata berpinar nak baca...simple entri bro komen je blog kawan2..lagi2 wanie

aRa ❤ aFiq™ said...

ara pown speechless :P

yen(toka ziizokukuto) said...

ye la tu takde org bace,,traffic penuh jee,,heheh :)

lisa min said...

mestilah baca jugak. =)

::budak:: said...

panjang ke pendek, aku baca je semua..hehe..

ArulchelseA said...

betul..stuju sgt...

shida'R said...

amboi entri nih..menusuk kolbu heheee ;p

wee witt.. hye fir ~_^

Puan Kutu said...

jadi silent reader lebih baik klu baca entri kita.setuju2..nie dok penat ja taip sendiri ja baca.haha..

sha my heart said...

Baca..
Mungkin sebab Sha suka membaca kot. Panjang ke pendek ke Sha baca.

Tukang Karut said...

ada yang masih baca... huhu...

aTy _faRed~ said...

panjang ker pendek ker..akak selalu bace..cume rajin tak rajin jer nak tinggal komen..;)

alif haris said...

alif baca je :) hehe

Fariza said...

ada. hik3 :p. kdg2 x sempat tgk blog

Hime said...

saya baca ok.hee

merahitujambu said...

lagi xde org baca..=p

najihah sahami said...

haha..sempoi eh....

butterfly said...

101& agree!

yayath said...

ada!!!hehe...

diana said...

tak nak la baca,..:p

muhamad hanif said...

weewiitt..

panjang ke pendek ke aku baca je kak.


hahahahahahah

cik sakdi said...

kak, kau x suke ke aku drop comment? ok la aku silent. hahaha

laskar pelangi said...

semestinya ada orang baca laa...dont woryy! dear! comel lahhh jubah konvo dia..siap kaler pinkkkk!

Fathiah Hamim said...

makin pendek makin orang baca rasanya =)

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

pasni jd silent reader je la..:)tp ssh r.tgn gatal nk komen2.

meaw said...

biar pendek tapi padat takpe,jangan panjang yang tade isi tu macam tak best kan..

sifu im said...

kak,tulis pendek gni pn aku mls nk baca..cmne ni??haha

aisya said...

dah bce dah ni.. hehe

hudAbdullah said...

http://hudaabdullahassan.blogspot.com/2011/09/thanks-firdani-love.html

visitme@FaTiN cOrNeR said...

ada! fatin setia nk bc..ngehehehe..

caliph shuriken said...

pendek tapi saiz font mbesar sehat.. speechless :p

selendang ungu said...

sy silent reader..tp mmg baca smua..pnjg or pndek...klu msuk resepi2, lg sy baca...hehe

Anif Abdullah| AA said...

tak kesah.. den baca je :) *ada tag hang

farah hanim said...

pndek sgt
memg fara btol2 sppechless
eeehehee