Tuesday, September 20, 2011

38 Pre Konvo Photoshoot :)

Assalamualaikum..

Gudnite, ade yang tak tido lagi? confirm bercambah je kan..hihi
update blog malam-malam, siang busy jadi babysitter :)

2 hari lepas kan aku dah amik jubah..
sempat la buat sesi photoshoot jap, tengah syiok amik gambar, hujan ok!
tidak ku sangka hujan di tengah hari yang panas terik..
mase amik jubah tu tak ramai pun, mungkin ramai amik mase raptai..
jenuh beratur la korang nanti..hihihi

Paper bag konvo..same je tiap tahun..
 Kad jemputan untuk tetamu..
Jubah yang sangat besar gedabak..saiz S macam saiz XXXXL (over lak)..
jangan pelik jubah aku warne pink, tiap fakulti warne jubah lain2..
 
 Topi konvo..
Cenderahati dapat selendang, siap ade logo UKM lagi..haha
Coklat <-- dah macam pemadam
Aku tak konvo lagi tau, konvo 26hb ni ye kawan2..
kang ade yang tersalah paham tengok dah pakai jubah ni..hihihi
 
 Posing lepas hujan..haha
Sempat g amik gambar sebelum balik :)
 
OK, dah! cukup2 la pasal konvo..haha..jumpe 26hb ni ye..

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

38 bijik anggur:

Ujie said...

skrg mmg tgh musim hujan...posing tetap posing kan!

slmt berkonvo...

ArulchelseA said...

tahniah..cantik baju konvo tu..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestnye..
Sis dulu konvo pakai saiz S pun mcm pakai saiz XXl..besar sgt..dh lah sis ni mmg kecik molek..

Tahniah ye.. ^_^

abah khalisha said...

Wah tahniah..nak konvo dah ni..hehehe
nak bunga ke??hehee
Mintak Bantuan Semua Blog Gilamodified telah Dihacked

cik enul said...

rindu plak sgt2 konvo kat UKM dulu...mmg super excited...huhu...yela after bersusah payah beberapa tahun, akhirnya masa konvo mesti la happy gler kan...?

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

wah..x bole blah dpt selendang ukm.hahaha ;)) diorg srh pki time konvo kot :P

Mrs.Yie said...

wah..dah berkonvo dah dia..tahniah..hehe :)

Fay said...

tahniah dah nak konvo! eksaitednye la tengok orang happy dah nak konvo ni. :D

BezBuddy said...

ak xd dpt coklat ut pn..jelesssssssss..hehe

aTy _faRed~ said...

waaahhh...nak konvo ek..tahniah..:) rindu pulak zaman dolu2...;p

AIEN NOT ALIEN said...

bestnya....jambuuu je jubah wanie... :)

ainaa said...

besnye dah nak konvo ! jeles jeles. tapi kan. besarnye jubah diee. taleh jahit ke ntok kecikkan? hehe

idahMOMOE said...

bestnye robe kaler pink! hehe tahniah wanie :))

cik violet said...

waaa..budak ukm ke..sy pon..hehe..tahniah :) dpt slndang ke? ktorg dlu dapat brooch je..tp slek la ad logo ukm kat slndang tu..hehe

apik pehe said...

wooo..cerah kaler dia..hehehe

visitme@FaTiN cOrNeR said...

feewwiitt..kaler pink jubah..hehehe..klu lelaki pakai agk2 cane eh..hihi..

syoknya..xsbar nk pakai topi tuu...

najihah sahami said...

alahai..jubah konvo memang besar2 eh..ish.......

nice la warna pink. hehe..:)

Bro ahmad said...

hai wanie..sempat lagi posing tu..tahniah kt awak...:)

merahitujambu said...

tahniah dear..cantik jee..dpt apa dlm beg tu

zazaw said...

selamat berkonvo akak :)

Puan Kutu said...

waduh2 pink lg jubahnya.hehe..

Cik Azizah said...

tahniah..comey baju pink jubah! kalau lelaki pon pakai pink?? ngeee~~

teringat kembali zaman konvo jijah tahun lepas..hehe pasni kerjaya menunggu anda wanie!

Papa Mifz said...

ni kira pre-convo la ni yer...

* hero papa mifz baru 11 bulan..:)

caliph shuriken said...

owh, ni laa jubah kaler pink tu, hikk...

Asyila Zainuddin said...

wahhh.. bestnye dh konvo.. :D

anamizu said...

wahh3 pink jubah wanie :P

sha my heart said...

tahniah..

kite plak rasa berdebar nak ambik jubah. hihi~

ILA HonEyBuNNy said...

wah3 wanie....

mesti seronok kan....;-)

nak pakai jubah tu jugak..heheh..ila kena tgu bln 10 tahun dpn la...heheh

Tukang Karut said...

konvo itu best!

zunah said...

coklat tu macam pemadam betol ahh.. :D
btw, selamat berkonvo kak :)

Nafisah Ruslan said...

pink sangat comel!

bila pulak turn saya convo ni..

sifu im said...

kakak..ko dh konvo??hehe tahniah..sory aku x sempat bagi bunga kt ko..

shida'R said...

selamat sudah konvonya hehee...:)
tahniah wanie :)

alif haris said...

wewwit dah konvo :) hehe

laskar pelangi said...

wahhh..coklat! cam sedap jer coklat tu..sayang leww tu nak makan ;) dear! bila leh jmpe nie...sob3

meaw said...

walamak wanie! jubah dia kaler pink tuh!

farah hanim said...

tak sbrnye nak konvo ;D

maisarah sarah said...

wah biomed student.hehehe.aritu akak kita konvo memula pelik je tgk jubah kaler pink tp dah amik gambar cntik lak.huhuhu