Saturday, September 24, 2011

33 Gambar raya 2011 - The little princess :)

Assalamualaikum...

Enty ni khas untuk akak Diana & korang2 yang rajin singgah blog aku ni :)
akak Diana rindu nak tengok Damia ke?hihi
agak lame gak aku tak letak gambar budak buas tu kan..
sekarang die dah masuk 9 bulan, 3 bulan lagi boleh la makan kek secret recipe..
(kan kak ipaq kan?hehehehe)

Ni koleksi gambar mase raya lepas..
Rambut maintain macam dulu..haha
bile la nak boleh buat tocang kat budak ni..

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

33 bijik anggur:

S.I.L said...

Kek buatan sendiri ala2 secret recipe, boleh? hehehe.

Damia bucuk-bucuk.. muahh!!

Nur Zulaikha said...

comelnyerrr..nak cubit pipi blh?hehe

kotak bulat said...

coml la!

Puan Kutu said...

ehh comel jer rmbut damia ekk.sabo yer maksu,nti klu dh lebat n panjang tak nak plak ditocangkan.selalunya budak macam tu la..:)

ArulchelseA said...

ala comelnyeeeeeeeeeeeee...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

comelnye..geram tgk.. ^_^

Tengku Puteri said...

comelnya...eee..geram2...hee

zunah said...

comell lahh damia :)
weee2 rasa nak cubit2 pipi dia :D

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

hahah..botak rupanya. :) pki ank tudung da mcm mak nenek.cute damia,gg ada?

syrupmasin said...

olololo..comey la kak :D

Wanie said...

@Iz.Eusof (Abg Stalker) haha..ade gak tu rambut mane botak :P gigi dah ade 4 batang..:)

AIEN NOT ALIEN said...

comel ini budak...gigit boleh? hehe

Bro ahmad said...

kalau pakai spek lagi comel hehee

Cik Azizah said...

comey lagi dia pakai inner tu dr botak! muahaha

muhamad hanif said...

perghh comelnya budak nih :P

ekabukanmakcikkau. said...

huihhhh comelnya budak ketot tu hahaa

Fathiah Hamim said...

pinjam inner damia! hehe

Tukang Karut said...

hai awak yang ayu... boleh berkenalan tak?

cik sakdi said...

ha,,same la mcm anak sedara kite,semua rambut bulu jagung. xleh nak tocang. haha

aRa ❤ aFiq™ said...

alala.. tomey nye dea.. geram..

visitme@FaTiN cOrNeR said...

comel giler dgn skafnya..hehe..

apik pehe said...

hhehehe..comel budka tu

shedameor said...

comel gile merenung ke jendela tuu. hehe

Asyila Zainuddin said...

chumil la! dah boley jalan ke belum tu? ngee..

MIMIE AIZA said...

comeinya diaaaa

merahitujambu said...

comel dgn hijab..geram plak

shida'R said...

ha...nih mst sebat tdung makcik dia nih hehee...

caliph shuriken said...

dasat ni.. besday nanti dpt kek secret recipe ^^

HazwanDotCom said...

comel ny bdak ni hehe

alif haris said...

ish3 . comelnya die .. :)

aTy _faRed~ said...

heheh..tak de rambut upernyer..:P

meaw said...

omeinya ,hehehe...inner wanie ke tu?kihkihkih :)

sifu im said...

alala..cutenya dak ni..huhu