Friday, September 23, 2011

15 Tolong la rajin update

Assalamualaikum..

Dah dekat sebulan mood update blog ke laut..pelik jugak ni, kena virus/sindrome ape kah? dulu bukan main, pagi petang siang malam ingat blog je..tak update macam tak lengkap je hidup..hehe..tapi sekarang tak update sehari tu normal je..tengok la entry bulan ni baru sepuluh..haha

Aku tengah nak kutip mood yang dah ke laut tu balik ke daratan..tak tau la bile boleh jadi rajin macam dulu..huhu..bile dah mandom ni, trafik jatuh merudum, income nuffnang pun ciput je masuk, BE memang tak dapat la..haha..bile check alexa ranking lak, mak ai! double triple dari angka sebulan lepas! 

1683 ranking dalam Malaysia <-- hahaha..sila gelak kuat2..

Sebab tu aku malas nak update..macam takde input je kan entry aku ni? -_-



♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

15 bijik anggur:

cik sakdi said...

eleh eleh.. alasan je tu.. padahal sibuk shoping nak kombo kan kak? konvo.. hahah

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Samalah mcm sis hari tu..dh lama bercuti..mood nk update pun dh kelaut..susahnye nk dpt mood tu kembali + ngan pening2 lg...huhu..

Tukang Karut said...

cari la balik mood tu cepat...

merahitujambu said...

biasa laa tu..kalau sibuk lagi malas update

Diana @ bilakukatacinta said...

cepat cepat wanie naik ke darat..hehe..caiyok!!!...

psss: alexa tu menda??...heeh..apepon tak tahu

Puan Kutu said...

ala janji akk suka baca.tak kisah la ada input ke tak..:)

yen(toka ziizokukuto) said...

untungla tetap ada ranking,,,sob sob sob

najihah sahami said...

aishh..folower ramai pun malas nak hapdet?piat wanie ni kan. haha

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

lately mud blogging ke laut T_T

diana said...

cerita la yang macam dulu..
resepi..
gambar nak sedara...
tunggu nih!

Bro ahmad said...

wanie dah ramai blogger kenal..rajin sikit je naik balik..hmmm lain la orang belum kenal kan2 wanie

blog ni mangkin ringan la

visitme@FaTiN cOrNeR said...

hehehe..kak wanie taip ja apa2..kalau malas letak jelah gambar, lepas tu suruh diorang teka..haha..

caliph shuriken said...

kjar laa cpat mood tu, hukk..

*siyes slalu klau trafik down giler wktu tu laa BE nk lekat ^^

anamizu said...

cik ana tak penah kesah pulak dgn alexa smue tuh..hehe

aRa ❤ aFiq™ said...

ara mood ada p ta da mse na up8.. hee.. wanie ni bla na up8 myk2.. na bce.. hee