Saturday, September 24, 2011

11 Susah kalau ade mak tiri...

Assalamualaikum...

Susah kalau ade mak tiri?
sape setuju angkat kaki..

Dua hari je lagi aku dah nak gerak g KL..
kali ni baru betul-betul g KONVO ye kawan2..hehe
aku tak shopping pun untuk konvo..
slumber je minah SAKDIAH ni cakap aku busy shopping..haha
tudung je beli baru..baju pakai baju raya lepas je dik sakdiah oi..hihi

 Sebenarnye aku runsing pike penginapan kat Bangi nanti..
menyesal pun ade g tempah hotel la sangat hotel kat Bangi tu..
muat ke rumah tu untuk 7 dewasa 2 budak kecik?huhu
apartment la sangat rumah yang bakal didiami untuk sehari

Harap-harap boleh mintak bantal & tilam lebih nanti..
jangan die caj lain sudah la..huhu

G konvo bawak 9 orang (seorang tak diundang!), dasyat tak dasyat?haha

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

11 bijik anggur:

S.I.L said...

(ok, org 1st komen kot..setuju angkat 2-2 belah kaki.. hahaha)

Huih..entry berani mati nih! Haha..
hopefully si dia jadi silent reader blog ni gak.. hehehe.. Tak yah dok pikiag cmna nk habaq isi hati tu kt dia.. (^_^)

Akak pun cam down mood nk p dh sbngnya, tp pikir sb konvo ayu, tabah ja lah hati p.. Hihi.. Tak pa, adin ada, kita main jirami puas2!

kotak bulat said...

kat tmpt kb, tgh konvo.. ramai mmbr tmmpg uma sewa

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

yg x diundang tu mak tiri ke? :P ke abe yg.ish..xkn la x diundang kn. :) ok kli ni betul la,so slmt berkonvo.tahniah wanie!

Puan Kutu said...

lagi ramai lagi meriah..:)

Wanie said...

@S.I.L hahaha..si dia jd silent reader gak ka?kang gaduh ngan ayu lak..kui3..

tu la, biaq ja la..k.elda x p, satg ayu pn xmau p gk..biaq dia p amik kan skrol tu..haha

Wanie said...

@Iz.Eusof (Abg Stalker) shhh..betul dah tu abg..:) tak ngam nak wat cane kan..huhu..thanks tau..klu dtg roger2 la kt FB ke..hehe

Cik Azizah said...

peh bawak 1 kampung yer darling! xpe sekali meraikan hari kebesaran kan..hehehe

Fathiah Hamim said...

kureng paham entri neh. hehhe

Freaky said...

hai dak comel.. main ape tuuu

cik sakdi said...

adoii xmuat ke kak. baru aku nak menyibuk ikot konvo. hahaha

caliph shuriken said...

ramainya join gi konvo fir, hukk...