Saturday, September 10, 2011

45 Tempahan template atau header dibuka :)

[STICKY POST]

 Assalamualaikum

Yay, blog aku dah berubah wajah sempena raya ni..
tak susah sebenarnye nak buat template sendiri, tapi kena pandai main koding..
kalau nak bagi cantik & kemas kena pandai guna software adobe/powerpoint untuk buat header..
nak ke tak nak je buat sume tu kan? hehe

Header sempena raya, boleh pasang sebulan je ni..hehe
 
 Tab menu (bawah header) pun dah bertambah..

Ni lak footer, sebelum ni tak pernah pun pasang..hihihi (jakun tak jakun?)

Ade komen? korang ade problem loading blog aku tak?
(especially yang pakai berukbeng)
aku ade check berat blog kat sini, load time macam ni ok ke?
Cer belek betul-betul tab menu tu..
aku dah bukak tempahan untuk design template atau header saje pun boleh..
sape berminat boleh belek kat page TEMPAHAN ye

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

45 bijik anggur:

halidaRahman said...

lmbt jugak. hehe. sory. slamat hari raya

meaw said...

waduhhhhhhh,meriah nohhhhh..dulu doodle,sekarang dah ada amik order,curlast la ko jah,hehehe.....btw,selamat hari raya ye wanie :)

aRa ❤ aFiq™ said...

wah.. mgedit blog plak skunk eh..

AzatLazat said...

nak dodol durian
hehe
:P

::budak:: said...

smart gle header..memg nak xnak je kan sbb nye..hehe..bagus2, usaha tangga kecantikan :)

Freaky said...

126 kb ? wah berat juga ye blog ni.. tp loading td x berat

kotak bulat said...

waaa... terbaik la.. wat bisnes plak ek.. lau kb wat gini.. kompem xde yg tempah.. ehhehe

CIK PARO! said...

blog pun ada baju raya baru ea..
tahniah la..
lawa...

selamat hari raya wani..

merahitujambu said...

cantik header...kreatip betul

Bro ahmad said...

cantik la header tu Wanie...
Berat dah bertambah ke?
tapi ok la cepat loading.
selamat hari raya maaf zahir batin.

syuzi syofia said...

wahhh... jelesnye tgk blog waniee... nk jgk!! huhu.. jeles2! nnt ajar la syuzi... leh ker? klu tempah tu tempah ape jer?

Freaky said...

blog berat disebabkan template dan juga widget. tp bg freaky blog ni dah ringan pada loading

momo said...

assalamualaikum..

nice header and footer^^

muhamad hanif said...

weeewiiittt,

setakat ni aku takda gigit kuku lagi sebab tunggu blog kau loading kak =)

syrupmasin said...

tempahan kueh raye ta de kak?? :D

ILA HonEyBuNNy said...

wanie.....

cantiknya rumah (blog) wanie....ne memang btol2 edisi raya neh....eheheh

seriyus lawa...xsempt ila nak terjah raya2 neh...sblm tido nak jugak datang beraya kat blog wanie..ehheh

Saiazuan said...

salam aidilfitri :D

caliph shuriken said...

nice.. lawa rupa baru blog ni.. loading pun ok ^^

cucu umie said...

hehe..mantap ah sis..dah bt temphn tu skrng.. sis kalo nak kurngkan KB tu try css drive gallery.. bg loading lebih laji sedikit..

hazz death said...

hoho.. nice2.. xpa.. stakat ni xla lma sgt nak tunggu load pun.. huhu

Anif Abdullah| AA said...

ok je kak wanie..xde lama loading lama pon ..header akak memang smart ah... tergoda adik .hehe

*org len guna akak,aku pon gune gak laa :p

Tengku Puteri said...

wah...smkin cun la blog awk! rajin tol mengeledah coding...=)

Asyila Zainuddin said...

cantek2.. hehe.. rajin die mengedit raye2 ni ek..

iMBobo said...

rasa nak gigit blog ni hehe coklat pink hehe..

MissViVio said...

ya Allah!! comel sgt!! :D

Nur Farah Hani said...

waaaaaa pandainya die main coding2.. sangat3 cantik ok.. hehe.. selamat hari raye.. :D

shida'R said...

nk tempah juga boleh x hehee ^_^

najihah sahami said...

piwiiitttt...dan2 amek tempahan bagai eh. chaiyokkkkk wanie..free betul wanie kan smpai sempat nak edit semua ni. jeles2..T_T

Puan Kutu said...

wah dah buat tempahan.bagus2..akk kt rumah nie.mlm td dh stat keje.dtg la rumah..:)

♥♥ arabella ♥♥ said...

dah bertukar wajah laa..pink gi tuu..nice2~

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

wah..:) klu kita bt tempahan header kne bg paswrd la ek?

fatin hanani said...

mcm2 style header dh ditukar hehe
dah pndai ni x kish la kan hehe
selamht hari raya nah :D

alif haris said...

kak .. template pn akak buat sndiri ek ?? hebat la hehe

Fathiah Hamim said...

cantek sungguhhhh! hehe saya tak rajin nak maen koding. penin!

akoo pae said...

wahh da wat tempahan pulak dahh..hee rajen btul cik wani ni..
=)

Cik Azizah said...

wewwwiittt!! purple gitu..tetap cantik!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

cantik blog wajah baru ni..Header pun sgt comel.. ^_^

sifu im said...

blog ko mmg berat la kakak..haha..problem loding je

apik pehe said...

hehehe..lawa2 mek

zulhilmi.tempoyak said...

bape henget ek...mhl x..??huhu

anamizu said...

wahhh wanie!
mantap3!!
template semart! hehe

RuSyDi said...

wah,semakin maju...gudluck..

Nur Zulaikha said...

anda ditag..terima kasih
http://wwwzuemygen91.blogspot.com/2011/09/aku-anak-malaysia-merdeka.html

Acik said...

masih beraya ke?
selamat hari raya
maaf zahir dan batin

Aku Suka Taip said...

blog ni memang dah cun .