Friday, September 16, 2011

35 Checklist sebelum g amik jubah konvo. perlu ke?haha

Assalamualaikum...

Ingat nak kahwin, nak beranak bersalin je ade checklist?
nak g amik jubah konvo pun kena ade checklist ok..
tambah-tambah kalau jarak tempat nak amik jubah konvo tu sangat jauh dengan kampung halaman..huhu

Ni checklist nye:
1) Print & bawak slip pengesahan kajian pengesanan graduan <-- tak print lagi
2) Bawak slip bayaran yuran konvo <-- satg baru cari
3) Bawak kad matrik (spare part) <-- tak tau letak mane..huhu
4) Beg besar <-- untuk muatkan 2 jubah (agak2 berat tak jubah konvo ni?huhu)
tak jadi bawak ^_^ --> jubah tu nanti dah letak dalam paper bag
5) Baju kurung cantik <-- ade sesi photoshoot..haha

Rasenye itu je yang wajib ade..insyaallah esok malam aku gerak dari Kedah ke KL..
4 bulan tak jejak kaki ke KL, rase dup dap dup dap je..hehe

 Sape nak jumpe kat UKM Bangi, boleh la kite 'dating' Ahad ni ye..hihi
aku dah tak jadi g raptai, amik jubah awal sikit..

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

35 bijik anggur:

Nur Zulaikha said...

cik wanieee..maaf..x pyah tukar ape2...hadoii..penin la nk edit blog ni..berserabut...sorry sgt2..

BezBuddy said...

wani..jum[pe esok!

muhamad hanif said...

selamat ber"konvo" yaa kak =)

Bro ahmad said...

checklist betul2 ye wanie..jangan tertingal pulak nanti hmm

Asyila Zainuddin said...

akak! nak jumpeee.. heee~

Tukang Karut said...

lagi bagus bawak beg kertas yg besar. takut klu simpan dalam beg, berkedut teruk lak.

Ujie said...

sbb jauh..mmg wajib buat chklist. kalau ada yg tertinggal..nangis tak berlagu la.

dak eina said...

selamat berkonvo wanie ^__^

merahitujambu said...

nk konvo dh...tahniah dear

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Slmt berkonvo..
Bestnye..teringat zmn2 akak dulu..
Semoga dipermudahkan segalanye..^_^

Puan Kutu said...

woo dah nak konvo,br sgt habis blaja la nie..apa pun take care!

ainaa said...

besnye nak konvo ! huhu . tahniahhh

selendang ungu said...

apsl ko nk ambk 2 jubah?

Bui Junaidi said...

bgslah buat ceklist..supaya tak terlupa..nnt kalau lupa kan ker naya..hehe

kak bui pun dh lama x dtg KL..mayb hujung tahun ni,insyaallah..kalau ader rezeki..*_*

A-Chik said...

dah bak konvo rupernyer dia..gudluck

Wanie said...

@selendang unguros mintak aku amik kan sbb die tak dapat cuti..skang aku tgh pening jubah tu nak sumbat katne eh?mane muat letak dlm beg kan?huhu

caliph shuriken said...

cmat b'konvo fir ^^

meaw said...

tak sabaq meaw nak konvo,auwwwwwwww..tapi! checklist2 bagai ni lah jugak yg duk kasi pening pala,huuh

sha my heart said...

tahniah2..

kite pun nak buat checklist ni jugak la.haha~

Fathiah Hamim said...

samat berkonvo! tahniah~

HazwanDotCom said...

untung lah dah nak konvo

Papa Mifz said...

salam kenal...

4 bulan x jejak kaki ke KL yer...lamo tuh...

Nur Farah Hani said...

waaaaaaa dah konvo da die.. fara bulan depan lambat agi.. tahniah ea..

btw fara da buat entry tau y pasal doodle tu.. ;d

alif haris said...

hehe ukm bangi ngn sg besi,Kl tu dekat je kak.. haha .. meh la datag upnm :D

syrupmasin said...

wiwitt..kak nk amek jubah da..aku pon excited nk amek jubah kak :D

visitme@FaTiN cOrNeR said...

seronok la tu..hehe..

alah..klu bukak awal blog nie aritu blh ajak dating..kiki..

congrates kak wanie!

Anif Abdullah| AA said...

tahniahhhh..
selamat ber'konvo'.. jgn mkn myk sgt, nnti jubah xmuat lak wanie ye.. hehe :P

Anif Abdullah| AA said...

apsal xle nak komen2 kat shout eh... error je :(

iMBobo said...

ok ade chance jumpa hehe

Mrs.Yie said...

jangan tertinggal apa2 nanti ye.. :)

Gadis said...

wahhh...eksited ni...

mcm adik Gadis nak pegi konvo hari sabtu ni..

Gadis yang terlebih eksited..
mcm org x penah pegi konvo..

padahal dulu dh penah konvo..

ape2 pun tahniah yer..
^_^

ILA HonEyBuNNy said...

tahniah wanie...

bestnya dah convo...mai pinjam jubah jap..hehe

AIEN NOT ALIEN said...

selamat berkonvo ye wanie...

merasa la debaran nanti....hihi..

cik sakdi said...

bawak duit kak,,penting..nak shoping. wahahaha

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

wanie,da slmt konvo nya kn.tahniah..:)abg lalu je dpn ukm masa tu.segan nk singgah2.pdhal ada je sahabat,sepupu sepapat.