Monday, June 27, 2011

11 OST 49 days pilihan hati ^_^

Morning bloggers & silent readers...

Pagi-pagi ni kalau layan lagu korea memang masyuk lah..hehe
(bagi yang minat korean song je la..hee)

Jom layannnnnnn OST drama 49 days ^_^





And the last song from Handsome 'Scheduler' (:

Download ringtone kelakar (suara scheduler) --> Zedge

Ending sedih betul..
meleleh-leleh air mata tengok cite ni..sob3~

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

11 bijik anggur:

Mrs.Yie said...

dulu akak memang x suka lagu2 korea ni sebab ceritanya pun akak x tengok sebab x minat..sekarang boleh la sikit2 terima kat telinga ni.. :)

Bui Idzra Ryn said...

bui pun layan korean drama sekarang..layan kat astro jer..chanel 393..best2 drama dia org kan..dhlah cantik2,kacak2..hehe

selendang ungu said...

morning cik firdani....kencang ko update blog skrg...hehe

Hime said...

best!!! even mcm merepek skit tp serius best! nam gyu ri comel kan? plastic surgery rocks! haha

Wanie said...

Mrs Yie~hehe..mungkin sbb sy suke cite korea la, sy layan lagu2 diorg walaupun tak paham..hihihi

Wanie said...

Bui~yup, sangat best tengok kat 393 kan..kalau dah bukak channel tu, memang tak bagi can kat org lain nak tengok cite lain dah..hehe

Wanie said...

selendang ungu~eh dah malam la..hehe..aku auto publist tadi.ni baru online..kecncang la, ak kan penganggur yg tak berkeje..kui3

Wanie said...

Hime~ha,ah walaupun merepek layan je..tp klu cite melayu merepek x mau la layan..haha..suke nam gyu ri lagim tp tu la die wat plastic surgery kan..

meaw said...

adik meaw yg darjah 5 lelaki sanggup google nak hafal lagu korea ni,haha....mengalahkan orang beso n orang perempuan macam kita ni,haha..pastu siap simpan lak poster2 org korea,huhu

nasyitahahmadzaini said...

lapar plak bile tgk mlm2 ni wanie ;)

Wanie said...

meaw~waa..dasat2..kecik2 dah pandai eh..cane la laki leh ske cite korea..mcm pelik..hehe..