Sunday, June 19, 2011

10 Macam kanak2 ribena lak dok main game..

Morning blogger & silent reader

Kekadang ak rase ak ni macam chipsmore..
kejap takde kejap ade..kuikuikui

(takde kaitan ngan entry ni)
Game yg aku layan bagai nak gila kat FB minggu lepas:
1) Wild Ones - bdk form 2 yg promote suruh main..haha
2) Buble Island - seronok boleh potong level friends kat FB

Tapi minggu ni dah tak layan..sebab pe?
ak memang macam ni..
cepat bosan..hahaha
Mungkin gak sebab takde 'geng' nak main sekali..
so dah tak semangat nak main game Wild Ones..haha
 game Buble Island lak, dah tersangkut kat level bape tah..huhu

Mungkin klu 'geng' ak dah ad ak akan main balik?
Geng main game...
Korg layan ke game2 ni?
ke kanak2 ribena je main? hahaha

~skang ni ak nak layan cite House lak~
 lalalala

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

10 bijik anggur:

pena rozie said...

Memang seronok kalau tengah mengila main game...

Mrs.Yie said...

akak pun suka main game gak apa..hehehe..macam kanak2 ke?hihihi :)

ibnubaba_04 said...

haha..x class langsung layan game gni...layan la game PES 2011 ke

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

hehe..ala ...game kat facebook pun banyak yg macam kanak2..tp syok gak main =P

Shamsuddin Amin said...

hahaha...
comel je men game...^^

apik pehe said...

hehe..game tu fesbuk kan..apik tak berapa sangat..hehe

caliph shuriken said...

x bole amik tau ni, sedar2 satgi dh try game ni plak, hukk...

munna said...

dah tak main games2 ni ...dulu gila jugak....

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe suka main game fesyen2...heheheh..macam game Runway Fashion :)

aTy _faRed~ said...

saye tak ley start.. nanti jadi leka..sudahnyer jadi addict..lagi susah nak berenti..huhu