Thursday, June 30, 2011

32 Kami Blogger Utagha


Assalamualaikum..

sesungguhnya aku sangat ketinggalan..haha
mungkin geng2 utaqha dah buat entry ni berkurun dulu,
aku baru nak buat? haha
besala dulu-dulu tak aktif, ni baru nak aktif balik..lalala~

err, ade yang ketinggalan macam aku tak?hehe
kalau nak tau lebih lanjut pasal ni boleh serbu blog GKSB ok..:)
 
Cik GKSB, sy from negeri KEDAH Darul Aman tau :)

Dah add GKSB kat FB tadi..hehe

itu je kan?
harap takde yang tertinggal..hihihi

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

32 bijik anggur:

PeRmAtA bIrU said...

ada2..saya masih ketinggalan..heheheh

dyn said...

nak join jugakkk!!!
bdw tq sbb vote hehehe

M Fizan said...

welcome to the club..oghang mana nie? hahaha

LiFe KaMi said...

ramai juga yg buat gathering kan..
kami tak dpt lg nak join mungkin sbab da berumur kot..:)

Bui Idzra Ryn said...

uiii..org kedah rupanya..kita sama darahlah..bui pun darah B..hehe

Zefa NorAsmara said...

Oooo.. tak boleh la nak joint. Kak zefa org Selangor.. ;-)

meaw said...

selamat datang ke KBU,hehehehe :P

diana said...

ketinggalan la wanie ni..
orang buat lama dah..
heheheh...

man said...

tak kira lama atau baru...
kedua2nya sama penting.

shafmechy said...

oo..org kedah rupanya..x jauh la kita..=P

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

thanks join kbu..

=)

sudi2 la beramah mesra ngan dak2 kbu nanti

Ela said...

wahh, ada ek untuk orang utagha??
hehe, btw kedah area mana? :)

Wanie said...

permata biru~rupenye ade lagi yg ketinggalan..hihihi

Wanie said...

dyn~jom2 join..=)

u r welcome b2b..hee

Wanie said...

M Fizan~org utaqa gak eh?kedah mali lo..:D

Wanie said...

life kami~x penah lagi join gathering2 ni..hehe..berumur?bape umur?rasenye gathering tak kire umur la..hehe..

Wanie said...

bui~yup, org utaqa la kak..hehe..same darah eh..nanti klu tak cukup darah, akak kasi sikit eh..:P

Wanie said...

meaw~hahaha..thanks2 :)

Wanie said...

diana~tu la kak..haha..lambat sikit..akak pun join eh..bagus2, jmpe di sane..=)

Wanie said...

shafmechy~tau2..org perlis kan?hehe

Wanie said...

GKSB~ok, insyaallah..thanks buat group ni..hehe

Wanie said...

ela~macam2 ada skang ni..:) dekat SP..org kedah ke belajar kat kedah??

shafmechy said...

betul2...=)

Syuxer said...

saya blogger dari pantai timur menghulurkan salam perkenalan..:)..semoga meriah dunia blog hendaknya..

Wanie said...

Syuxer~ye ye, selamat berkenalan org pantai timur..:)

caliph shuriken said...

sy pun jauh ketinggalan jgak.. x smpat nk perati semua, hukk...

Wanie said...

caliph~lets join the club..:)

missina said...

akak pun br join gk,,singgh sini ngan follow skali geng kita,,hehe

NuSaNa NoSa 91 said...

xpe wanie.. better late than never~ ^_^

Wanie said...

missina~thanks akak..:) slmt berkenalan..hehe

keen~ha,ah..betul tu..:)

Muhd Aizie said...

saya blogger selatan. jb! gerek sey. hahha ;)

salam blogger. dah follow blog kamu . ;)

cik bulan said...

la..camna bleh tercicir ni..T.T..huk3