Tuesday, June 28, 2011

18 Kotak Bulat promote blog

[Update laju-laju] takut tak sempat je..heee


Aku nak join 'kotak bulat promote blog' dianjurkan oleh of coz kotak bulat 
actually petang tadi dah nampak, tapi malam ni baru sempat  buat..
(memang suke buat last minute ni..heee)

Syarat2 senang je:
1) Letak header kat atas dalam entry
2) Buat entry 'kotak bulat promote blog'
3) Tulis kenapa korg nak dipromote
4) Link kan ke entry tersebut dan komen sekali --> LINK

Yeah, mudah kan, yang penting pukul 11.59 malam ni dah tutup..hehe
so kalau sape nak join kena cepat2 la..

Kenape aku nak Kotak Bulat promote blog aku:
* nak support Kotak Bulat & nak di support jugak hehe
* Kotak Bulat kan femes, suke lepak kt blog KB
* Nak jadi femes dikenali oleh blogger baru2..hehe
* Nak up traffic :P

Ni first time aku join benda2 macam ni..hehe
p/s: KB, sy link KB dekat bloglist 'awek cun'..:)

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

18 bijik anggur:

Bui Idzra Ryn said...

wah..memang laju wanie buat entry..caya lah..hehe

Andrik McVean said...

hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

kotak bulat said...

thanks sebb join.. :) hope dpt menambh pembaca dan follower.. :)


kb msukkn awk jugk ye dlm mereka vip.. :)

diana said...

sempat tak akak join ??heheh

Muhamad Syafiq said...

dari Segmen KB..

http://simpl3blog.blogspot.com/2011/06/segmen-kotak-bulat-promote-blog.html

Sofya said...

gd luck... sempat lg tu..hi3

Wanie said...

bui~2 la kak..laju2 sy buat sbb nak p tgk cite cina td..haha..nasib smpt..:)

Wanie said...

kotak bulat~u r welcome :)
thanks jgk sudi msukkan dlm list vip..^_^

alif haris said...

yeay die join jugak hehe :)

Wanie said...

diana~sempat kan akak..dah siap pn entry nye..hehehe

Wanie said...

syafiq~yeah, ramai yg join ni..:)

Wanie said...

alif~mestila join..last minute..hehehe

sofeafaudzi.photography said...

last minute lak u buat ni. hehe..

najihah sahami said...

jelesnyaa..wanie sempat join eh. huhu

Wanie said...

mish~ha,ah sempat tadi..mish lambat tau eh..

aRa ❤ aFiq™ said...

singgah cni dr blog cik kB..
happy blogging yew.. ^^

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

singgah sini dari segmen KB...
,btw... happy blogging ye... =D

ainaa said...

datang dari blog KB! he. salam perkenalann :)