Sunday, June 26, 2011

7 Free gift from GNC..wink*

Selamat malam...

Pernah dengar tak GNC?
GNC ~ stand for General Nutrition Centers
ini pun salah satu syarikat yang aku boleh apply keje..
ape saje yang ade tulis nutrition mesti la ade nutritionist kan..hehe

Tapi syarikat GNC ni more on products la, jual supplements..
(dietitian tak galakkan, nutritionist mungkin..hihihi)

Confuse tak? actually aku amik kos dietetic..

Tapi aku boleh keje either as dietitian/nutritionist..
but kalau amik kos pemakanan, takleh jadi dietitian..
kecuali la kalau further study amik post graduate study (PGD)..
itu salah satu perbezaan dietitian & nutritionist :)

Back to main topic, FREE GIFT!~ hehehe
aku tau GNC ade free gift pun from MJ
semalam dah tau, tapi hari ni baru sempat update..
sape tak nak hadiah free kan? keke
aku dah register, untuk si dia sekali..
nanti boleh redeem 2 hadiah..wink*

Kalau korang nak tau lebih lanjut g FB GNC ok..
ni link nye --> GNC Fanpage
aku tak pasti ade tak lagi hadiah free tu..
dah masuk fanpage, klik LIKE..
then klik register, nanti die akan kuar details..
kalau tak kuar tu, mungkin dah takde la free gift..hee


Boleh pilih nak free gift ape..
aku amik sling bag..
pastu boleh pilih kat mane korg nak amik hadiah tu..
tapi rasenye dekat negeri pantai timur takde GNC..

Nanti die akan hantar email detail yg kite isi..
kena print detail tu, nanti bawak bile nak g amik hadiah..:)

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

7 bijik anggur:

Acik said...

cepat! Acik pun nak free gift gak!!

Syuxer said...

kat pantai timur xde T_T..malaslah nak start motor kriss pi redeem hadiah tuh huhu

cucu umie said...

nak hadiah free juga..kena cept2 nie.lala

Ain Nadiah said...

nak jugak?? hehe

Wanie said...

Acik~ade lagi tak free gift tu?hehe

Syuxer~hehe..tu la, skang xde lg kat pantai timur..

cucu umie~semoga bjaye..hee

Ain~mintak kt GNC tau..keke

meaw said...

hehe....meaw pon nak gak lah,hahaa.....! kat blog meaw yg kat sidebar tu ada kotak pendapatan sampingan kan,kalau wanie tak register g p register ko tu,brg free gak :D

Wanie said...

haha..says ke?malas nak join la..wanie tak rajin nak kempen2 ni..kang separuh jln je..hee