Wednesday, June 8, 2011

18 BBQ @ Batu Feringhi

Assalamualaikum bloggers and silent readers

Maaf, beberape hari tak update sebab busy main game :P

Entry sebelum ni aku ade cakap aku nak pegi sebuah pulau kan...
actually weekend lepas aku pegi Pulau Pinang@Penang...
ya, 2 hari berturut-turut pegi Penang....
hari first just pegi Bukit Bendera & Batu Feringhi...
jem sangat teruk, banyak mase kat dalam keta je...hahaha
second day entry lepas ni baru aku story...hihihi

Sampai Batu Feringhi hujan renyai! as usual..kekeke
nasib ade pondok, berkelah dalam pondok je la..haha

Terbakar sakan..gune lilin, minyak tanah cari satu pulau tak jumpe..
Close up!
Perap ngan BBQ sauce..
Mangsa BBQ..chicken wing, fishball, sosej & ketam..
Yummy!
Time ni dah tak hujan~
Boys mandi, gurls tengok je!
Beautiful sunset!
Esok update lagi picture from DSLR lak ^_^

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

18 bijik anggur:

♥ Frau Reen ♥ said...

syoknya bbq..nice2!nt mai snggah blog rin ek..komen2

diana said...

kepak ayam...
belum bakar pun dah nampak lazat..
heheheh..

Cer tengok dalam kotak spam ada komen akak tak??
saja tanya sebab rasanya kat entry sebelum ni akak ada komen..:p

caliph shuriken said...

tapak kaki kt pasir tu saiz brapa? hukk...

latest en3: kl gangster

HonEyBuNNy said...

wahhhh..

bestnya...

jeles tengok....nak g pantai jugak..tension dah asyik buat esmen jah..huawwaw

Wanie said...

akak diana, yup..masuk spam..nape eh?sbb 2 wanie delete..hehe..

caliph~agak2 saiz bape?haha..mcm beast dlm cte xmen x?kui3~

Wanie said...

honeybunny~x abes lg esemen?huu..sbar eh..

Hafizzi Aziz said...

besnya..awat x ajak? hihi..

Wanie said...

heh?jom2 kte pg..taun dpn..hihihi

IFA Athirah said...

peergh!sdap btol dpt mkn aym bakar!huhu http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

Mrs.Yie said...

ooo...seronok ye gi berkelah..siap buat bbq lagi tu..mintak sikit :P

: husna : said...

bestnya...yummi :)
nk ikut jugak :p

shida'R said...

kenangan batu feringhi shida xpanh lupakan..shida hampir lemas huhuhu^^

Nur Hawa Mohd Zin said...

lama btul awe tak mandi laut...tapi mandi laut ni penat sebab ada ombak dan sakit pala

sofeafaudzi.photography said...

dalam banyak2 gambar u, gambar baby tu ttp dari dulu kini dan selamany jadi tumpuan i. heheh.. xtau nape. heheh. i nak pg bt. feringghi la nnt. adik i dah pnh pg. i je blm.. huhuh. sure best kan. klu prmpuan mandi kat pantai, org kat sane x kisah ke? tkut kat sana n tmpat i bbeza.

Wanie said...

sofea~dah tpikat ngan my little damia ke?keke..senang2 dtg la sini..best je jln kt pulau..pompuan mandi pantai besa je la..hehe..nape?takot kna kutuk ke?tp kat bt feringi xde tmpt salin bju la, kna pndi2 cari pot..

miss lady said...

bestnya bbq..

ibnubaba_04 said...

jom tengok pic aku ngn member2 bbq plak..haha

Wanie said...

gagaga..
yola ibnubaba..
klu ad mse ak g tgkk..:P