Sunday, June 19, 2011

3 Cess, ak tersenarai gak

Semalam bile ak blogwalk ramai buat entry pasal list blog yg bakal di hack..
ak tak rase blog ak tersenarai..
ak tak check pun tapi ak terus je tukar password..hehe
bukan 'sengaje' taknak check,
tapi takleh nak bukak link tu (antivirus punye keje!huh)

Tadi, ak 'sanggup' turn off antivirus..haha
so ak leh la bukak link ni --> LIST BLOG BAKAL DI HACK

Fine! blog ak pun ade..
ntah pape je..
tak paham aku motif hack hack ni..
 grrrrrrrrr

Hacker: Sila jgn hack blog ak k..penampo laju2 kang~

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

3 bijik anggur:

apik pehe said...

aihhh..tak tahu la tu..macam2 da sekarang ni

zaly said...

Orang ni lah agaknya yg telah hack blog saya yang dulu sehingga saya terpaksa buat blog baru.... leceh betul la kalau dalam dunia ni ada manusia yang otak sempit cam ni... nak tunjuk konono2 nya dia la terror.. padahal orang asyik dok menyumpah siang malam.
Saya nak sharekan info ni untuk kengkawan yang lain.boleh kan.... Boleh laaaaaa......!

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe pun..entah ape yang di hack ye..huhu