Thursday, May 26, 2011

14 You & Your Bedroom Story Contest

Sebagai seorang penganggur yang tak berkerjaya, hobi aku buat mase sekarang ialah men'join'kan diri dalam contest 'besar'. Maksud 'besar ialah contest yang dianjurkan syarikat yang famous, ramai orang join dan peluang untuk menang contest mungkin 1% saje..kekeke. Jadi, contest seterusnya yang aku ter'join' tadi ialah Bedroom Story Contest dianjurkan oleh IKEA Malaysia! Sape tak kenal IKEA sila tampar pipi sepuluh kali..hehehe.Kalau korang nak join sila klik gambar di bawah ye.


Hadiah untuk pemenang..

Haha..hanya perlu upload gambar dan tulis 'bedroom story'
"tell us about your funny,cute or even strange bedroom habits"
 Sy dah join, anda bila lagi? ^_^

Contest kali ni tak same macam contest yang dianjurkan Nippon Paint sebab dan boleh start vote! Jadi nak mintak jasa bloggers and silent readers sekalian vote for me boleh? helping is loving right? hehe. Kalau tak sudi takpe, tak pakse :) 
Cara utk vote:
1) Klik SINI
2) Pastikan gambar same mcm kat bawah ni
3) Then klik 'LIKE'
Thanks bagi yg dah vote ^_^

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

14 bijik anggur:

apik pehe said...

hehehehe..tibe2 nampak budak tu duk tido dalam selimut..hjehehe

Wanie said...

mane2??
hahaha..
tdo mata tbukak..kekeke

apik pehe said...

tu saje tido gitu sbb da tau ader orang amik gambar..haaha

alif haris said...

beress~ da like .. nak upah .. hahaha :D

caliph shuriken said...

uikk, ada lagi, hikk...
gud luck ok ^^

zimie said...

haha ooo ini contest dia.ok2 disebabkan wanie follower akak yang hebat, akak vote.boleh tak gitu?haha

BezBuddy said...

haha..comei..utk entry tu kene wat entry camne wanie?kene cite ape?xphm sgtla

wachak said...

Niat nk tolong vote tapi x der FB la. per pun gud luck ok

Wanie said...

alif~thanks ya..upah?nt tlg klik nuff..hee

caliph~haha..besala xde keje kn..kui3..thanks ^^

akak zimie~ye, sy mmg hebat..haha..boley x gitu?vote la ye..syg akak 2x..hehe

bezbuddy~xperlu buat entry pn..ko g kat link 2 dulu, nt die suruh upload gmbr, ikut la flow nye..buat entry bkn wjib la just nak mntak tlg org vote..:)

wachak~eh kna ad fb eh..huhu..ok2..pape pn thanks^^

ijah zolkefli said...

dh vote ;)
goooodluck ^______^

Ain Zulaikha said...

dah vote :)

apik pehe said...

hahhahaa...mek..update cepattt..

Wanie said...

thanks ain& ijah ^)^

apik~hoho..harini bz, japg update..hee

Juliet_iRa~" said...

happy birthday wanie!
:))
gud luck!