Saturday, May 7, 2011

11 Kisah VIIVA, perlu ke aku ceritain?

4hb Mei aku 'TER'pakse balik ke KL semula for my VIVA on 5hb Mei..
tak perlu nak pegi awal, ape la sangat VIVA 2 kan..kekeke (eksyennn)
actually ape maksud VIVA? oral test? seriously, ak xtau..hahaha

Tapi VIVA ni lebih kurang macam interview gak la,
without question like "tell me about yourself"
NO that kind of question..
and only 15 minutes...
and tak same macam VIVA kos lain ok..huhu

Pilu and sebak hati nak story about VIVA ni (over tak?haha)
tapi ak xdela nak amik serious sangat,
  since that was my LAST day at UKM KL..FINALLY!!
hopefully la, nak sambung MASTER? other place MAYBE..

Thanks to 'him' sudi teman daku ke sane with his AHMad (senyum lebarr)

Mase ni AHMad baru umo sehari, thats why masih bersarung plastik..hehe

sila abaikan orang dekat belakang 2..adoii

Thanks 2 'his' friend too sebab tolong angkat barang ak..
nanti belanje nasik minyak..hehe

Ak ade story yang barang ak tak angkut habis lagi bwk balik kedah kat post ni --> Ak dah graduate

Kire 2 trip la angkut barang 4 tahun kat KL..huhu
dasyat tak dasyat?

Majority barang ak bawak balik,
yang tinggal just penyapu and rakan rakan penyapu..hehe

Karpet and meja study bagi 'die'
 


 
cik bong, barang ko terlekat skali dlm picture ni..keke


TV bagi my friend
 
TV ni ade jaundice yg tak dapat diubati..haha

Selamat tinggal Plaza Rah and UKM KL ^_^
maybe I'll miss them after this 10 years? keke
sangat happy, dah officially graduate la kan, walopun x konvo lagi? hehe


ak pakai baju raye g VIVA? oh myyyy..haha

Gaya macam nak BERnasyid je ni..hahaha
yes, i knew la i 'kecik macam budak 13 tahun bukan 23 tahun' 
huhuhu..bile nak membesar..
growth hormone hilang mane tah..

Ex Diet Malay: See you this September! 
Roger ak if ade info panas/sejuk :)
~Miss all of U~
Pssstt: Lepas ni ak story trip IPOH ke KEDAH lak :)
Pssstt 2: Tak update lagi pasal interview, but i'm already FAILED kot..haha
Pssstt 3: Maybe akan story pasal VIVA, kenangan tu..kui3

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

11 bijik anggur:

Ana Mardia said...

wanii, sempoi la keta nama AHMad..haha ajak la 'dia' mai kulim..leh try AHMad..ahahaha jgn marahhh

selendang ungu said...

bergaya siot g VIVA...haha...
eh, ko halalkan hutang nescafe ais ak aritu...x smpt jmpa ko pn.

p/s: ak x kan update psl ViVA sbb mmg nk delete memory viva tu...x snggup nk ingt blik....huhu

Firdani said...

ana~haha..nama klasik 2..nt2 klu jmpa 'dia' lg, wanie p lwat ana kt kulim naa..tp xbpa nk tau jln kt kulim 2..huuu

linda~dah halalkan, nt jmpe kt konvo blnje kfc eh..:D smpi nk delete la kn..haha..trok ke wey?maybe x seterok Dr S kot..huhu..kite dh hari last bkn nk ckp nice2 ngan kte..smpi ak tpike Dr S ni xpnh jd stdent ke, trus jd lctrer tak..haha..xpham jiwa student lgsung..

p/s:cepat update blog..:D

aTy _faRed~ said...

teringat zaman study dolu2....barang memang banyak...rindunyer..:)

Nur Hawa Mohd Zin said...

bila tgk pic waktu study...sedih...waaaa..

caliph shuriken said...

berjasa sgguh AHMad tu wt trip angkut brg, hikk...

latest en3: fast five

Firdani said...

kak aty~bile time bljr nak sgt cepat habis and nak keje, tp bile dah keje, rindu nak kembali zaman bljr..macam 2 ke rasenye?

awe~jgn dikenang benda yg dah lepas..ewaahhh..hehe

chanz said...

nampaknya entri saya tidak membantu..? haha yang lepas sudah lepas..

ahak..so plan nak sambung master camna tu...?

Firdani said...

caliph~tau xpa..klu xdak AHMad, xtau la cana nak agkut suma barang 2..:)

chanz~haha..entry 2 m'bantu klu dgn Dr R..nape tah Dr R xde lak hari 2..sambung master?dlm mase tdekat ni xla..insyaallah, 5 tahun lg kot..huhu

Ana Mardia said...

wani nnt mai kulim roger2 la..haha

Firdani said...

baik cik ana..tp ad pa ngan kulim?hehehe