Thursday, May 26, 2011

5 I Like My Home by Nippon Paint ^_^

Assalamualaikum bloggers and silent readers..


Aku dah join contest I Like My Home yg dianjurkan Nippon Paint..hehehe
korang dah join? belum lagi? boleh klik SINI

Saje join, hadiah die boleh tahan best..
lagipun dah tau produk Nippon Paint ni memang bermutu tinggi..
Tak dapat grand prize tp dpt consolation prize pun ok la..hihi
(berangan lagi)
untuk voters pun ade hadiah jgk..
Tarikh tutup contest 15 June ni..
finalist akan dipilih oleh pihk pengadil..
rasenye based on slogan yg dibuat..huhu

So kalau dah jadi finalist, boleh start vote 25 June until 10 July 2011..
skang xleh vote lagi..

Boleh bace T & C contest kat SINI

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

5 bijik anggur:

diana said...

nak kena vote yang malas tu..
heheh..
semoga berjaya ya..:)

Wanie said...

haha..
join syok2 je ni kak..:)
thanks~

caliph shuriken said...

mmg best bila citer psl kaler2 ni..

p/s: gud luck fir ^^

Wanie said...

lagi best klu kaler pink..;)
thanks caliph..

Mrs.Yie said...

kena vote ke?hehe..akak harapkan wanie berjaya dalam contest tu ye..