Monday, May 23, 2011

12 The Best Bride & Groom Pose Ever

Tengah2 malam ni nak join contest yg dianjurkan b2b Cik Emah..
thanks akak Zimie ye tag Wanie..hehehe
nak tido pun tak jadi tido..
dah lame x join contest ni..:)

Syarat-syarat penyertaan:
1) Terbuka kepada semua. Wajib follow blog Cik Emah.
2) Menulis satu entry mengenai contest ini dan TAG 5 rakan anda.
3) Upload satu gambar terbaik dalam entry anda yg bertajuk "The Best Bride & Groom Pose Ever".
Tak kisah gambar pasangan mane pun asalkan tak copy restricted gambar sesape.
4) Tinggalkan link entry anda di ruang komen entry ini --> Contest Cik Emah

Hadiah menanti 3 pemenang bertuah:
1st: Wang tunag RM100
2nd: Buku "Panduan Hidup Bersyariat"
3rd: Buku "Aku Terima Nikahnya"

Tarikh tutup penyertaan:
30 June 2011

Untuk maklumat lanjut pasal contest sila tanya Cik Emah ye..

♥♥♥   ♥♥♥   ♥♥♥   ♥♥♥   ♥♥♥   ♥♥♥   ♥♥♥   ♥♥♥   ♥♥♥   ♥♥♥   ♥♥♥  

Disebabkan ak belum berkahwin lagi..haha
takde la pose by me nak dipertaruhkan dalam contest ni..hihi
jadi ak takde pilihan lain melainkan......
gambar pose abg & akak ipar ku..lalala~

Ni la gambarnye..
Ber'tiga' atas katil yg dihias cantik..
mereka dan gitar..
 
Sang suami memandang si isteri dengan penuh kasih sayang..
si isteri tersenyum malu sambil memeluk gitar sang suami..

Cik Emah: Akak, sy tak jadi upload gambar pasangan chinese..
hope gambar ni boleh menang..hehehe

Blogger yang di tag:
1- Acan
2- Yana
3- Shida
4- Ifa
5- Awe

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

12 bijik anggur:

shida'R said...

tq dear tqg shida gudLuck untuk contest ni ok^^

apik pehe said...

hehe..gud luck yer..

Nur Hawa Mohd Zin said...

gambar sape awe nak amik ni...kahwin pun belum..heheh...

aTy _faRed~ said...

waaa..ramai gak ek yang join kontes ni...:)

Ain Zulaikha said...

semoga berjaya :)

Wanie said...

thanks kengkawan..=)

awe~gambar mak abah awe pun boleh..kalau ade gambar la..hee..parent wanie xde gambar kawin..huhu

kak aty~akak, join x?dah ade pose sndiri syiok la..hehe

apik pehe said...

hehhee..ingatkan letak gambar wanie dah tadi,,,hehehe

Wanie said...

hahaha..klu dah kawen mmg dah letak la apik..:P

Misz Nadz said...

good luck.... nk join jgk la nnti =)

eMaH SoMeL said...

wowot..cute2!..ol d best dear.. :)

Wanie said...

nadz~jom2 join ^^

cik emah~thanks :)

zimie said...

wanieee haha akhirnya kamu join jugak.ehehe guitar tu kemain canggih.rockers ke hape ni?hehehe