Sunday, May 22, 2011

11 Nak tshirt Telordibasuh...

Pagi ni bukak facebook..
ade post from arwah Hakim Kamal..huhu
mungkin saudara arwah yg post..
sebenarnye ak tak nak ingat benda sedih2 ni T_T
nyesal lak bukak fb..huuu

Then, ak bukak lak blog Telordibasuh..
(saje nak bagi sedih lagi)
sume entry dah takde! gone..
ade dua entry je yg dibuat abg arwah..
mungkin keluarga arwah delete/save draft sbb tak nak sedih?
atau tak nak bloggers kenang arwah?
ak tak pasti..blurrr~
tapi bagi ak, baik kekalkan utk bloggers tengok post arwah..:(
sebagai kenangan, bukan meratapi tp menghayati..ewahh
shoutbox dan lain2 kat sidebar 2 ak setuju buang takpe..

Arwah ade bgtau ak pasal die jual tshirt..:(
mula2 ak pike, 'wow, sampai buat tshirt blog la si telor ni..'
tapi die ramai peminat, tak kisahla..
kalau ak yg buat?mungkin ak je yg pakai..hehehe
lepas arwah dah takde, baru ak tpike..
mungkin itu petanda die nak tinggalkan kite sume..
buat tshirt blog design 'telur'
sebagai 'kenangan' T_T

Tak sempat ko nak wat tshirt baru (warne gurly) telor..:(
tapi kalau ade lagi baju design ni..
ak nak beli (ade ke lagi??) huhuhu

Pssstt: Dah tak nak sedih2 ok..
life must go on..

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

11 bijik anggur:

BezBuddy said...

ak rse lg bgus delete blog tu..kan rmai plak berckp kn..tshirt tu memg die wat utk kenangn kot..huhu

Miss Sunshine said...

rasa sedih walaupun tak pernah kenal arwah secara dekat.. Wanie mesti lagi terasa sedih kan... Wanie nampak baik jugak dengan arwah... Kita doakan arwah diletakkan bersama org2 yang beriman. InsyaAllah.

Ain Zulaikha said...

emm if dah dapat t-shirt tu nanti , ain nak simpan elok2..

Wanie said...

bezbuddy~dlete?huhu..ntah la, bg ak ok je klu ade..bckap bnda baik xpe..:)

Wanie said...

miss sunshine~insyaallah..rapat dlm dunia maya je la kak..dunia luar x penah jmpe pun..sedih walopn bkn saudara kite..

Wanie said...

ain~huhu..nak jgk ain..hmm, x smpt nak beli..

HonEyBuNNy said...

sedihh lak baca...

al-fatihah untuk arwah...

Hidayati Farhan said...

x tau pun dia dah meninggal. dlu rajin dtg blog ckp2 psl telor kan. alfatihah

Wanie said...

yup..dah dkt smngu dah arwah xde..

harrazdani said...

al-fatihah untuk arwah...banyak bloger inform pasal ni..saya baru dlm dunia bloging ni pun terasa kesedihannya...apa yang saya tahu dari berita2 yang di postkan dari bloger lain..arwah memang insan yang baik.

Farhan Zulhusmi said...

Allah lebih sayangkan dia...
InsyaAllah kita doakan semoga dia ditempatkan ditempat orang beriman dan beramal soleh...amin....