Saturday, May 14, 2011

8 Pesona Pengantin bulan Jun 2011 dan Irma Hasmie

[Post dibuat via Notepad..grrrrrr]

Rasenye sume pun ade problem yang same kan?
dashboard tak leh bukak..
nak buat new entry pun tak leh jugak..
nak reply komen tak boleh..
hanya mampu bukak blog and jerit kat cbox je..

Jari dah ketagih nak menaip, notepad pun boleh lorrr..

Ok, back to my topic ye..

Dah beli Pesona Pengantin bulan Jun 2011! ^_^

REMINDER: aku bukan nak kahwin lagi, saje nak wat koleksi..big smile :))

Nampak cover page kali ni lagi excited nak beli..IRMA HASMIE!



U R so gorgeous!!~

Aku: Mak! ni la kawan NABIL.

Mak: Laa, ni ka?

Aku: Tapi dah tak kawan dah la ni.

Mak: Mak, ni tunang NABIL (mak aku bgtau nenek aku ngan yakin nye).

Aku: !@#$%^&* Mak! mana tunang lagi la. depa dah putus. huhu

[Dialog sampai situ saje]

Makin manis, ayu, jelita Irma Hasmie lepas b'tudung ni..
sayangnye dah putus ngan Nabil..huhuhu
kalau tak kite boleh b'saudara Kak Irma..hihihi





 


Tiap bulan majalah ni ade tema lain-lain..
ni pun baru sedar lepas belek tepi majalah..haha



Januari 2011: Edisi Khas Majlis Pertunangan 2011
Februari & Mac 2011: Tak beli, busy praktikal..hihi
April 2011: Edisi Lengkap Pengantin Bertudung
Mei 2011: Edisi Lengkap Dekorasi
Jun 2011: Edisi Istimewa Kad Undangan dan Aksesori

Sape yg suke kumpul macam aku boleh la dapatkan latest Pesona Pengantin skang!~

Nanti update lain on Edisi Jun 2011 ni...

[Masih bengang dengan ape yg dah terjadi..huhu]
♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

8 bijik anggur:

nureenina said...

irma comey ngat :)

akak biler lagi nak mam nasi minyak : heeee

Firdani said...

heee..nak nasik minyak ke?
jap nak cari resepi..:P

apik pehe said...

hehehe..comelkan dah bertudung

Miss Sunshine said...

rajinnye kumpul majalah pengantin... kene tggu balik semenanjung baru boleh beli.. kat kuching ni, harga die RM19.50

Wanie said...

apik~yup, sweet~

Miss Sunshine~borink dok umah..sje2 beh gak tgk majalah ni..:)
mahalnye kat sne..huhu

miz zura said...

ada tak sapa2 memiliki majalah pesona pangantin mei 2011(cover faezah ilai)..nak jual kat saya tak..lame cari tak jumpa..huhuu..plz..

miz zura said...

sy tgh cari majalah pesona pengantin mei 2011(cover faezah ilai) sy ter miss beli lor..cr kat kedai dah x jual..huhuhuh....

miz zura said...

sape ade majlah pesona pengantin mei 2011 yg nak jual...?