Monday, May 16, 2011

10 [Part 2] Birthday Acaq @ Home

Sambungan dari POST ni --> Part 1

Tarikh: 13.05.2011
Masa: 9.00 pm
Tempat: Rumah
Tujuan: Birthday Acaq

Sambut birthday 2 kali! bertuah abg aku lepas berbini and beranak ni..hihihi
lepas makan pizza, dapat lak makan kek buatan si isteri..

Akak ipaq aku buat Kek Coklat..
aku tolong buat topping and hias je..haha
ni first time die buat Kek Coklat..
hasilnye not bad, means SEDAP for 1st trial..
nak resepi? nanti aku amik ngan die..

The making of chocolate cake




Time to eat :)

 





♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

10 bijik anggur:

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah sape yang makan banyak ni..si kecik ke atau tuan blog ni? heheh

Ain Zulaikha said...

beruntungnya dah kahwin... :) boleh dapat apa je and ada orang boleh happy kan kite.. Happy belated besday Acaq :) hehe

Wanie said...

awe~tuan blog..:D
si kecik mane leh makan lg..
bagi rase kt bibir je..haha
kesian die xleh makan..

Wanie said...

ain~hehe..jom la kite kahwin gak..:P

caliph shuriken said...

nice.. celeb besday part 2, hikk...

latest en3: selamat hari guru

apik pehe said...

mak aih cekelat..pekatnyer..hehehe

Mama Kembar 3 said...

wah cam sedap je kek tu. untuk en suami kan hehe

HAZWAN17 said...

macam sedap je kek tu

Ain Zulaikha said...

hahah entah bila nya nk dapat kawin ni haha

Wanie said...

apik~pekat la baru sedap..:D

mama~x kahwin lagi la..:)for my bro..

ain~2 la,same la kte..huu