Tuesday, May 24, 2011

7 UiTM Thermofluids Lab Manual

Assalamualaikum..

~update laju laju~
sesunggahnya minggu ni aku sedikit busy ok..
aku dapat 'projek' baru..
perlu disiapkan sebelum hari Jumaat..huhu
means ade 2 hari JE utk siapkan 'projek' itu..

Projek yg dimaksudkan ialah menaip Lab Manual student UITM!
yeah, sesungguhnya aku tak tahu langsung ape itu thermofluids?
tapi keje aku menaip je pun, bukannye suruh g ajar student pasal thermofluids..haha
Baru taip 5 page! 25 page 2 go! lalala~
taip sampai lebam tetido boleh? 

Ade ke orang bace arahan dlm lab manual?
seriously dulu kat matrik aku tak penah bace pun arahan kat depan 2..haha
sebab 2 buat report lab tiru orang je..hahaha

Happy Blogging ^_^

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

7 bijik anggur:

caliph shuriken said...

tapi laju2 smbil pejam mata ok, hukk...

BezBuddy said...

wanie..ade keje kosong lg x?nak keje menaip gak...hehe

cikji said...

selamat membizikan diri :)

Wanie said...

caliph~xpndai lagi nak buat mcm 2..taip dlm mimpi leh la..hehe

bezbuddy~ade, tlong ak taip..heee..keje skrela la ni.. dibayar =)

Ain Zulaikha said...

mesti siap punya.... jangan tangguh2 tau, semoga berjaya... hehehhe..

HonEyBuNNy said...

sama la kita yer..

ila pun busy jugak neh....penat la nak menaip esmen neh..huwawwawa

apik pehe said...

hahaha..laju2 menaip..biar lebam jari tuh