Tuesday, April 12, 2011

3 Pengantin bulan May ^_^

Ha ni la latest majalah pengantin, edisi May 2011..
rajin lak ak habiskan fulus beli benda ni...hehe
sejak 2 menjak ni hobi ak kumpul pengantin kot..haha
dulu mase zaman ribena dok beli media, remaja..
adoyaii terok kan, 
memang kena kutuk ngan abg la beli benda alah 2..huhu

 

Akceli nak tunjuk baju pengantin kat bawah ni..
aduh2 jatuh cinta pandang pertama!hahaha
siyesly, sgt suka design camni..
from Udaibatunnur..
comel, cantik & simple..kan3?
suke design je la, warne 2 tak bape nak minat..hehe


 then dah tengok design yg cantik ni, 
terus serbu website die..hehehe
kalau sape rase design ni cantik leh tgk kat SINI


ak dah belek sume baju pengantin dlm majalah edisi May ni,
sume pun ak tak berkenan kecuali from Udaimatunnur..
gaya macam dah nak kawin lak..hahaha
bukan ye, saje suke2 je..heee
sape yg nak kawin leh la tengok design Udaimatunnur ni..
ni Pakej yg disediakan..


gagaga..tgk sambil geget jari..
memang mahal ek kalau nak sewa?huhu
kalau nak upah buat baju macam 2 kire lagi2 la mahal ye..huuuu
boleh pakai dalam mimpi je la jawabnye..kah3


nape ek ak rase gambar hantaran 
dlm pengantin bulan May ni macam krg menarik?hmm

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

3 bijik anggur:

apik pehe said...

huhu..apik x merasa lagi alam pengantin nih

Firdani said...

ngeh3...muda lg kn..lek lu..:D

Cik Itam @ ira said...

cantik y wrna purple 2... cantik~~~~~~~!