Saturday, April 2, 2011

2 New Background + Header + CBox

Cantik tak? Cute tak my new DIY background and header
> ^_^ <
sape rase cute sila angkat kening tinggi tinggi ye..hehehe
yg tak rase cute, berambus skang! hahaha
just kidding...
dah lame tak make up blog ni..
makin hari makin semak lak ak tengok..haha
disebabkan my write up dah siap,
sempat la nak make up sikit sikit dulu..
i have10 days before my final exam..
lame 2 kan, sempat la make over blog ni..hehehe

so this is my new background & header..


ala simple je kot..
bukannye kreatif nak buat gempak gempak macam orang lain..
tapi ni pun jadi la utk buat ak rase puas hati..:)
nanti dah bosan tukar lagi..haha
ak buat gune powerpoint je, 
nak gune photoshop cek bodoh tak pandai..haha

then aku dah tukar position cbox..
before ni ade je kat sidebar..
tapi skang cbox 2 dah hide kat tepi..hehe
tujuan die utk memendekkan dan mengemaskan blog ak ni..

actually tak suke nak nyorok nyorok,
kang ade yg tak perasan..
ak pun bukan suke tekan tekan benda yg di 'hide' ni..
haha..tapi buat jgk..

jadi la macam ni.......



tengok la pesanan kt cbox ak ni..
bape kerat je yg datang..haha
follower ramai tapi kejap aktif kejap tak..

kalau ade yg berminat nak buat shoutbox hide macam ni,
then xtau cane nak buat,
boleh tengok tutorial shoutbox hide KAT SINI
ak pun tengok kat situ gak..
gambar comel kat shoutbox 2 pun ak amik from there..
tak sempat nak buat sendiri..:D
tapi klu nak amik make sure inform tuan die dulu ok!~

1 more thing, jangan segan lupe tolong klik my nuffnang ya..hehe




 pink & blue tak dapat dipisahkan dari ak..ke? ^_^

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

2 bijik anggur:

BezBuddy said...

hai firdani..lme xdtg sni..dah anta tesis?hehe

Firdani said...

hahaha..hai3 :)
mstla dah..tesis sem lpas lg la buatnye..sem ni bz wt bende lain..huhu