Saturday, April 23, 2011

3 Ak dah graduate!!

Finally, i have finish my study for 4 years as dietetic student in UKM KL..
alhamdulillah, berjaye tempuhi dugaan dan rintangan spnjg 4 tahun ni..

Dan secare tak rasmi nye ak dah graduate dan boley blah dari KL :)
but unfortunately, this 5 May i have to come back to KL for my VIVA
adoiiii, xpe, VIVA je pun kan..hikhik
tak sabar nak graduate this September (:

Done packing all my things yesterday..
sangat banyakkkk...
sampai tak sempat nk update blog.:)
paham2 la barang 4 tahun..huhu
segala nota yg tak di bace,
buku tebal balik buat pameran,
baju yg pakai sekali terus tak pakai..
ewaahh, bajet byk sgt baju ak..haha

 ALL together..tadaaaa


Ni tak termasuk beg baju, meja study et al..huuu

Already at HOME now!! seronok!
tak sabar nak rase nikmat menganggur...hihihi
buat mase skang nak rest dulu at least 1 month..
if tak dapat keje yg berkaitan after 1 month, 
I will search for others job not related to my course? huhu
nak wat cane, nak kahwin cepat kan..haha

Takde keje, takde la duit masuk..
so siap la klu ade yg kutuk ak keje kat KFC ke nt..haha
tak nak la KFC, keje kat RFC lagi masyuk kot..:)

So ni je barang yg di bawak balik...
yg lain dah x muat & tinggal dulu..
dasyat betul....
sape nak tolong ak kemas?
agak2 seminggu kot barang ni tersadai dekat atas lantai bilik ak ni?haha


♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

3 bijik anggur:

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah..banyak barang...sama la ngan awe waktu habis belajar dlu..hehe...tapi sebab kan duk jao terpaksa mengurangkan kuatiti meningkatkan berat

Firdani said...

haha..sme la duduk jauh gk..nak gk bwk sume blik..baldi2 pn angkut skali..kui3

NARDtheNERD said...

wowww..
byknye barang u...
hehe.
:)