Sunday, April 3, 2011

4 Maharaja Lawak lawak ke?


Siap ade maharaja lawak lagi la kan..
tak cukup ngan raja lawak..
nanti kuar lak maharani lawak..gagaga

lawak ke lawak dorg ni ye?
bagi ak ade yg lawak,
kalau tak lawak pun rase lawak..haha
tapi ade yg ak tgk mmg langsung TAK LAWAK..
maksudnye lawak die 2 tak buat ak ketawa kah3..
cane la leh masuk maharaja lawak ni..
tau ke sape??hehe
kesian pun ade tengok die wat lawak..ish3

 yang paling best: of coz la NABIL! ^_^
tongga tongga tonggaaaa


jozan tak bape nak best la minggu 1st ni..
tapi klu dorg tak wat lawak pun ak leh gelak kot..
bukak mulut saje pun ak dah gelak kah3..over kan?haha
siap la zizan pasni..kena saman ngan abe polis..haha

  
 BALAS pun best gak minggu ni..
hantu jual karipap..hahaha



best tengok AC terkena ngan zizan sal gelang magnet die 2..

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

4 bijik anggur:

zuhanismohamed said...

xde astro sanggup tengok dkt u-tube..hehe..

nabil best..jozan pun..balas punya lawak kelakau gak..yang penting banyak la yg best..ha ha..

yg satu dua xbest tu paham2 la minggu2 depan tersingkir la tu :p

Firdani said...

haha..kite serupa..xde astro, tgk kt utube je la..nasib ad gk kat utube 2..:)

patut singkir sblum masuk..gagaga

Aqila Sarah said...

OMG ! Tajuk post kita sama ! HAHAHAHAH tak sangka :P
papepun , JOZAN terbaekkk :)

Firdani said...

hahaha..tau xpe!! kite shati sjiwa kot..:P