Thursday, April 7, 2011

2 Jenjalan D Ipoh ^_^

"Nanti balik KL tulis la kat blog"

Hmm, dalam ati b'kate2, ni nak perli ke,
betol2 suruh tulis kat blog ni..haha

Mr X suruh ak tulis ape yg ak buat kat ipoh..
ni sume die punye pasal la..
klu die x pesan, awal lagi ak dah update blog tau..
bile ade org pesan jadi malas lak..hehe

 ak lepak kat ipoh 2 hari je,
so takde la banyak sangat tempat ak pegi..
hari 1st pegi lost world of tambun..
2 la motif utama g ipoh..hehehe

sy takot air tapi sy suka main air :)

yg sedihnye takde amik gambar pun..
ni pun salah Mr X gak la..
"ala, lepas mandi la baru amik gambar" huh
last2 dekat pintu lua je amik..huhu

esoknye berangan nak pegi amik keta..
konon boleh la lunch keta baru Mr X..haha
tapi tak jadi kuar lak..huhu..
ade je problem..hmm

hari 2nd just g Jusco Ipoh..
lepak jalan jalan cari barang kawen yg patut..
petang 2 g POLO..yeah!~
memang suke la g polo makan laksa..hehe
makan pun dalam hujan yg sangat lebat..huhu
cadang nak bukak la satu gerai kat polo 2 lepas grad nanti..
jual laksa kedah..hahaha

then malam 2, g tengok bola kat stadium..
1st time dalam hidup g tengok bola..huhuhu
perak vs perlis, nasib bukan kedah..ngeh3
ramai kot makhluk yg g tengok..
nampak la bmacam2 jenih manusia kat situ..
hmm, pompuan isap rokok, pakai baju nampak b*****!
macam nak sepak laju2 je pampuan 2..huh
dah la duduk depan Mr X..haih
sabo je la..

yg tukang sorak perak pn bukan main lagi...
bsorak ntah pape..
sampai kuar pekataan bodoh..
itu pun macam nak sepak laju2..
nak besorak 2 jangan la sampai nak m'hina org..
sopan la sikit..2 pun nak kena ajar..
kang kena saman baru ketahuan..

but not least, i dah try 'nasik ganja' ipoh..hahaha
yum3, boleh tahan..
memang sedap & sangat pedas..
pas makan rase lalok semacam je..kah3

then, satu lagi, dah jumpe bakal bapak mertua kali ke2.:))))))
dah boleh kawen dah ni ^_-

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

2 bijik anggur:

hazaryu said...

Mrs. X, gambaq x de noi..xsyok aa...at least, amik la gmbaq hang pakai jersey ka dlm stadium tu..awat satu keping xdak ni...wa tukang bace hampa xdak gmbr..^^

Firdani said...

hahahaa..gelak guling2..nt la wa carik gambaq kt tenet letak naa..ad gmbr kt Mr X r..nset Mrs X xde bteri ari 2..:)