Saturday, April 16, 2011

6 Job Fair @ MidValley




Dah pegi JobFair?
semalam lepas g interview,
ak pegi la Job Fair dekat mid..
actually dah tau dah, tak de pun job as 'dietitian' kat situ..
saje nak pegi cari 'part time' job kot..hehe

This Job Fair start from 15 until 17 April 2011..
so sape yg x pegi lagi better tak payah la pegi tau..
juz kidding ya :)
hari ni & esok confirm2 hall 2 akan jadi sardin dalam tin!
semalam tak ramai sangat, dah ptg sikit mula sesak la..

At first before boley masuk dalam hall 2 kena register dulu..
ala, isi borang je pun..
then die akan bagi sticker macam gambar bawah ni,
yg ade tulis VISITOR tu...
sticker 2 tempek kat ur triceps arm..
yg buku JobStreet Campus ni boleh amik kat dlm..


 Ha, ni 'peta' hall yg tak bape nak clear..ngeh3
agak byk la company & University yg dtg..

 

So this are the job that not related to me! ahha...
KFC, watson?haha, Suria fm (radio 2), punlic bank and Giant..
ni je ak sempat pungut..
yg lain 2 tak related & lgsg x berminat nak singgah..:)

Selain job, yg interesting kat JobFair ni is the post graduate programme :)

Ha, pilih nak U mane?
hehehe

Ni antara U yg have program related to my kos la..
UKM of coz, USM, UPM & Uni Zainal Abidin..


Niat nak sambung Master buat mase skang xde lagi kot..
tapi xtau la after abes study ni tibe2 rase macam nak study lagi ke kn?
or tak dapat keje kan? haha

So booth yg paling ak suka  are UPM & USM!
tahniah kerana terpilih..kekeke
coz dorg bagi those things!

Ni dapat from UPM..


And this from USM..
voucher percutian ke korea selama seminggu utk 2 org..
in my dream la nk dpt voucher macam 2..haha
actually ni voucher if nak further study in Master..
klu gune voucher ni tak payah la bayar RM70..


Yang mane tak dapat pegi,
but berminat nak further study in Master @ PhD,
boley la go through their website for more information and to apply..
kena alert la, maybe dateline apply dlm April or May or June,
depend U mane jadi pilihan..

Nanti la update pasal interview..lalala

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

6 bijik anggur:

Nur Hawa Mohd Zin said...

kalu pergi pun suka kumpul beg2 dan pamphlet dia...heheheh...tapi mesti penuh..nak ke sana mesti jem..tak sanggup la

Firdani said...

ha,ah..mmg ske kumpul bnda2 alah ni..then nt buat phiasan penuh bwah meja study..huhu..2 la, weekdays pn rmai..klu xde transport kna nek ktm yg seksa 2..

caliph shuriken said...

waa.. jln2 cari keje ar ni, hikk...

p/s: pnah jgak gi dulu mmg mcm sardin dlm tin ^^

latest en3: cara kesan laman web palsu

Firdani said...

nak keje kt kfc la caliph..:P

apik pehe said...

uwaaa..U apik ader amik dua bas nk pegi sana..tapi apik x apply..huuuuu

Firdani said...

huhu..gila la smpi 2 bas..ptut la sesak..1 U dah 2 bas..ish3..kna g interview gak ke b4 tpilih apik?hehe