Monday, April 2, 2012

15 Misi Menaikkan Berat Badan

Assalamualaikum...

Macam chipsmore je kan aku ni, jap ade jap takde..hihihi..macam besa la busy keje <-- alasan

Sejak dua tiga menjak ni aku busy nak naikkan berat..orang lain sibuk nak turun berat, aku nak naik? sobsobsob..ramai sangat yang tegur 'ko ni kurus la', tak larat nak dengar dah..hahaha..untuk tidak mengecewakan orang yang tegur dan diri sendiri, aku akan try naikkan berat..hehehe..doa-doa la aku berjaya naikkan berat..sebelum ni dah pernah try, tapi tak berjaya mungkin metabolisme tinggi sangat? exercise pun tak buat?hahaha..macam mane nak jadi clinical dietitian kalau berat tak normal kan?hmm..

Misi menaikkan berat badan: Minum _________ (sila isi tempat kosong..hehe)
Cube teka ape benda kat bawah ni??

Sebelum dibancuh..

Selepas dikacau-kacau..hehe
 Ready untuk diminum di ofis..keke

Boleh ke teka minuman apekah di atas ini? :)
Next entry baru aku story pasal minuman ni ok ^_^

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

15 bijik anggur:

eyryn said...

hehe, lame tak singgah cnie..
entah laa, mcam protein pown ade :)

S.n.Fariza said...

:) herbalife ke? (taram je)
insyaAllah berat u naik. Amin.

nuyui a.k.a miss YUI said...

herba life ke?? huhuh.

cucu umie said...

tidolh sis bru brt nek..kuikui

Feza said...

herbal life ke? kalau berkesan bagitaw. nak try gak. hihi

izfanora said...

weight gain? izfa dh try byk kali nk naikkan berat, tp xleh.. sedih jer.. huhu..

lama dh xjenguk sini.. bz nak naikkan berat jugak.. hehe.. :P

diana said...

jangan terlajak gemuk sudah la..heheh

::CIK LYNN:: said...

dietitian? waaa...senior sndri rpanya...hehe

Eikyen said...

ehh aer ape tuu ??
alaaa .
eikyen pown na naek kan berat bdan .
but mkn bnyk2 pown , taknaek lgsong .
maintain jee . sabarr :/

butterfly said...

shake ke??

CikPuan Azizah said...

susu strawberry! cepat update. nak tahu khasiat susu ni..kata dietation kan.. hahaha

_mauhaha_corner said...

nie mesti weight gain kan..hehe
sy pown ada masalah yg sama..berat badan xnaik2x..
kate doktor..metabolisme tinggi sangat..hehe
semoga berjaya tambah berat bdan!:))

shedameor said...

air ape tuu ? macam menarik je.

semutsengal said...

yogurt ?

shida'R said...

ingtkn herbalife hehhee :)