Thursday, June 17, 2010

3 ♥ PINKLOLIPOPS 1st FREE GIVEAWAY ♥


dia mai dah..contest lagi..
tenkiu ye Cik Ana susah2 lak tag Wanie..heee

tapi contest ni len dari contest yg ak join b4 ni..
tak pyah nak tayang muka..hahagud2, i lyke^_^sape2 yg nak join, klik SINI
sblum ak lupe, contest ni Cik PinkLolipop punye ye..

~Simple Step if nak join~


1) Jadi follower Cik PinkLolipop (dah folo dah)

2) Link blog Cik PinkLolipop kat blog sendiri (ok, ni pon dah buat..hehe)

3) Buat entri '~~~PINKLOLIPOPS 1st FREE GIVEAWAY~~~' then bagi komen@review tentang PINKLOLIPOPS..komen x kisah +ve@-ve yang penting bernas!~(tengah buat la ni)

4) Tag 4 org (lbey pn xpe) dlm entri. sape lagi ak nak tag?hoho..yang pasti kena la gurls!

5) Lastly, tinggal link contest dkt SINI


~Hadiah lumayan menanti pemenang *_*~


*ade 4 hadiah ye..
akak, sy nak yg atas sekali ek..:P
tapi klu dapat yg 2nd sy leh bwak g HUKM..hehe
3rd tu boley sy bagi kat my mom
yg last 2 bawak g dating..maybe..
klu x dapat yg 1st la kan ^_^


~My review & komen about PinkLolipop Blog~

Xtau nak komen ape sangat..bcoz jam menunjukkan pukul, hurm hampir pukul 4 pagi ye adik-adik..haha..dan aku x tido lagi..tengah buat karangan kat SINI..:D
1st visit blog PinkLolipop from Ana bcoz she tag me~
(thank ye ana comey..bodek cket..hehe)

blog ni milik Akak Ayu (name kite same la kak!), dah married (sy single lagi kak) dan akak ni sangat minat menjahit (ajar boley?). if tengok layout blog Akak Ayu pon dah tau yang die tukang jahit..hehe..yeke?sape2 yang nak upah jahit baju leh cari akak ni ye..akak ni pandai jahit manik..hehe..promote dulu baru komen..

bagi sy blog akak simple, nice and blog ni for bisnes kan?means untuk sape2 buat tempahan..dan akak ade tunjuk hasil jahitan akak dalam blog ni..nak tanye, bile akak nak jual bag & dress? tulis kat situ COMING SOON..

tadi sy ade bukak blog akak yang 1 lagi tau..hee (dah folo jugak)..

1 je nak komen..akak letak la iklan nuff..boley klik2 nanti..:)

~TAGGING~
(ak tag orang yg gle bag..haha)

1) Mahfuza Amin
2) Azlinda Abdullah
3) Junaidah Hassan
4) Rose Mishan

*pemenang d pilih secara random..so sape pn ad peluang tuk menang k..
tarikh tutup contest --> 4th July 2010
pemenang diumumkan on 6th July 2010!

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

3 bijik anggur:

sweetie2010.blogspot said...

Salam wanie,

Cantik beg tu, boleh bergaya di hari raya..hehhe

Wanie said...

yup..cantek kan..
dah join contest ni lom?hehe

Ana Mardia said...

ana comey?waaaaaaaaaa ni yg i lap u forever ni!!hahahaha