Monday, June 7, 2010

5 1sT Award!~

Ok, entri ni simple je..
Nak kabo ak dpt award smlm..haha

ni 1st award ak dpt k, from Eddy
d cipta oleh Eddy

~Creative Bloggers Award~



thanks ye eddy, ko sorg je sudi bg award kat ak..hukhuk (ayat sdey ni!)
nanti ade award lagi, bagi la ye..:D

nak kena sroty cket sal simbol2 dlm award nih..

::PeNseL bEsaR::
mencerminkan kesenian yg begitu peka t'hadap blog
dan mencerminkan sesuatu nilai p'hasilan

::FiLeM BerGeraK::
menunjukkan award ini d foward kpd BLOGGERS yg betul2
LAYAK menerima cam AKU..:P

::LOGO BuLaT::
melambangkan AKU seorang yg BIJAK menguasai
DUNIA ALAM MAYA ke globalisasi

p/s::ayat definasi simbol 2 diolah from entri eddy
tanpa mengubah makna sebenar..:)

5 orang yang ak nak tag:::
my folower..sape nak?huhu

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

5 bijik anggur:

モddyß♥γz86® said...

jutaan TAHNIAH kepada FIRDANI kerana menerima ANUGERAH yang berprestij ini ~ sememangnye anda mmg layak menerima AWARD CREATIVE BLOGGER dan pertingkatkan lagi mutu dan prestasi blog anda ok.... ^^, keep it up and keep in touch ok

nisyaheartz said...

tahniah :) nanti2 mesti ade dapat award lagi

Wanie said...

eddy~ dah blushing ni *_* okey, keep in touch ye~

nisya~thanks, insyaallah..:)

モddyß♥γz86® said...

wanie ~ lau senang2, add la eddy kat facebook ye... lau xde facebook, friendster and tagged pun eddy ada.... myspace pun ada~ hehehe

Wanie said...

hahaha..eddy~igt zman kuno ke xde FB?
add la wanie ek..ad kt sblh 2 FB wanie..