Sunday, August 5, 2012

7 Genap 4 bulan dengan isteri separuh masa..

Assalamualaikum...

Yeah esok genap 4 bulan blog ni ditutup dan dibukak semula..akhirnya bukak jugak :)
**tepuktepuktanganhentakhentakkaki
abes semua silent reader dah lari..ekk..alhamdulillah..hehehe
kalau cukup 4 tahun sekali dengan blog dah lari..hahaha
mase tu mungkin dah tau camne nak buat entry baru..
nothing to say..just..lepas raya ni busy dengan Isteri Separuh Masa <-- novel baru beb!!~
selendang ungu sila jangan komen pasal novel ni sbb aku tak mau baca lagi..hahaha
apa tah novel top 3 dekat MPH? cari kat popular takdak la plak..
tajuk pun tak ingat..hadoii..yang pasti bukan 'Suamiku Ustaz'



Tahun lepas mase ni aku busy buat doodle untuk korangkorangkorang..ngeee~
memories!!~

Selamat berpuasa dan bersahur..
♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

7 bijik anggur:

~didiey~ said...

owh.kat Popular dah sold out.kena beli on9 je kalau nk pown...
sy jarang beli kt MPH:)

novel nie dah ada dlm waiting list..hikhik

aisya said...

la, novel rupanya.. haha

Ujie said...

welcome back!

nasib baik update tau.
polisi blog akak kalau last update 4mth ago..mmg terpaksa di remove dari bloglist. kasi can org lain masuk.

so, jgn lupa update ya dik. sebulan sekali pun takpelah.

salam ramadhan!

izfanora said...

rindu kat wani.. lama sangat tak tgk entry kt sini.. huhu..

selamat berpuasa.. :)

azizah :) said...

betul2.. tahun lepas wanie sibuk buat doodle untuk kita2 orang ni...huhuhu rindu wanie lah...

anif abdullah| AA said...

selamat kembali! ingatkan dh stop blogging .haha

caliph shuriken said...

tjuk en3 mcm org dh kawen jaa, hukk...