Monday, August 6, 2012

12 Alhamdulillah..setahun menunggu..akhirnya..

Assalamualaikum..

Dah setahun graduate, akhirnya SPA panggil gak interview weh!!
terlampau excited  macam dah dapat keje pulak..hahaha
tarikh interview Pegawai Dietetik U41 from 5 September sampai 13 September 2012..
Alhamdulillah, aku dapat interview kat Kedah jugak..

Ade mase sebulan untuk prepare..doakan aku dapat keje goverment ni..huhu
saingan confirm sengit, kekosongan mesti sikit, yang apply? beratus mungkin..
kalau tak dapat, meqoyan jugak ni..huhuhu
sape yg pernah interview SPA cube share tips sikit banyak kat aku..hehe

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

12 bijik anggur:

Gugu Suseno said...

tahniah n gudlak :)

faridah nazurah said...

Good luck kak..

azizah :) said...

wowwww!! gred u41 beb.. sama level doktor tu....hehehe

chaiyokkk2.. gudluck wanie.. all the best! banyakkan membaca pengetahuan am,kisah dlm luar negara k..

cucu umie said...

semoga berjaya sis..
semoga dipermudahkan..

~didiey~ said...

tahniah!!!!
didiey xdpt panggilan pown lg..uhuk uhuk!

caliph shuriken said...

gud luck fir ^^

ehh, klau dpt interview ni.. bila amik exam aritu?

Ujie said...

Akak stkt exam tu mmg dah byk kali. Interview blm. Tp adik akak penah & terus dpt kerja tu- pembntu sains. Dia citer org tu cuma tanya bck ground & borak biasa2. Takde pun psl sains. Mybe sbb jwtn utk diploma je..kot kalo utk degree tanya mcm2 tak tau le.

Anyway..gd luck wanie!

blogtilldrop said...

dapat ke??

najihah sahami said...

Waaa...gudluck sayammmmm..all the best...!

Tukang Karut said...

good luck...

sea_lavender said...

wah.. tahniah2 rezeki bulan puasa ni :) moga Allah permudahkan segalanya..

aisya said...

Goodluck and all the best! =)