Friday, May 3, 2013

2 Buku kuno milik bos

Assalamualaikum..

Di zaman yang serba moden ni..masih ada yang menggunakan komunikasi secara kuno..adei la..kalau tak mau guna komunikasi secara moden seperti menghantar mesej or call, komunikasi lisan pun boleh..tidoq sebumbung bekerja sebilik yet susah ka nak meninggalkan pesanan bukan melalui buku..buku yang tak pernah aku tau kewujudannya pulak tu..haru biru!! Bos bos..what u expect from me ha..

Benda urgent camtu inform dekat buku??sungguh misteri bos aku ni..kalah misteri nusantara..lain la kalau buku tu memang selalu di update..sekali tengok dah bertahun tak update..memang haqu!! Paling haqu aku baru baca harini! Kiranya dah dua harila dia pesan kat buku tu..buku tu lak baru pesan kat aku harini..haha..lupa agaknya..hmm..nasib la kan..patient ngidam nak makan nasik lemak ntah dapat ntah dak..paling haqu bos xdak la cakap apa dengan aku pasal patient nak nasik lemak..
♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

2 bijik anggur:

Tukang Karut said...

aduyai... ada gak macam ni ek...

hazaryu said...

read about this , made me think twice.

1. what if patient mati then x smpat nak makan ape yg dia mengidam?

2. *facepalm* dengan mudah pihak hospital nak cari kesalahan org dapur.