Wednesday, May 8, 2013

8 1 month as catering dietitian

My first rubber stamp..dapat jugak akhirnya..
Assalamualaikum...

Minggu ni busy dengan KKP (kajian kepuasan pesakit). Naik turun wad agak meletihkan la. So far so good. Banding dengan previous hospital, hospital ni lagi best walopun no friend sekepala. Pandai2 la nak hidup kan. Yang penting mental mau kuat. Handle staf yang macam2 jenih, patient lagi. Bos lagi. Hahaha. Semoga aku tabah and boleh bertahan dengan keje ni.
♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

8 bijik anggur:

Ujie said...

Bertahanlah!
Sbb dah bertuah ada pekerjaan. Lgpun pglmn2 kerja yg mencabar mental ni nanti akan berguna pd masa hadapan.

miera azlan said...

salam akak, saya nak tnya pasal deitetik. masa zaman akak dulu ade inteview tak ? and kalau ade jenis soalan macam mana yang dia akan tanya. sorry kalau saya banyak tanya. tapi mmg sgt memerlukan bntuan . btw thanks kak :)

miera azlan said...

salam akak, saya nak tnya pasal deitetik. masa zaman akak dulu ade inteview tak ? and kalau ade jenis soalan macam mana yang dia akan tanya. sorry kalau saya banyak tanya. tapi mmg sgt memerlukan bntuan . btw thanks kak :)

Mr.Superman said...

wah..ada stamp sdri.class kau wanii...hahaha.abg da tkr url blog n nama blog :)

tenku butang said...

Haiii.. salam kenal.. teman follow sini no.2184 yea..
Jom lea follow teman lik, leh kita kunjung mengunjung pasnih.. heeee...

http://tengkubutang.blogspot.com/

tenku butang said...

Camne nk buat thank you dekat footer tu yea?

Wanie said...

Alamak..sorry dah lma tnggal zman edit blog..hihi..cuba search tutorial

Wanie said...

Wsalam..sorry ya lmbt reply..zman akak xde pun interview..apply on9 dpt trus msuk..zman skang dh ade ye..keje ciput lagi mau buat intrview..alahai..